• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Transfer zarodka

reklama
Lekarz mówił że strasznie słaby przyrost , tak jak sprawdzałam w kalkulatorze to jest w normie , pęcherzyk ciążowy widoczny na usg więc nie wiem. Jutro idę zrobić bete bo chce zobaczyć jak to wygląda po 48 h
Lekarza miałaś w czwartek gdzie beta wynosiła niecałe 600 i widział pęcherzyk w macicy? Niemożliwe to jest.
Szybciej mógł ujrzeć pęcherzyk przy dzisiejszej becie

Progesteron w jakich jednostkach był ng czy nmol?

Lekarza miałaś w czwartek gdzie beta wynosiła niecałe 600 i widział pęcherzyk w macicy? Niemożliwe to jest.
Szybciej mógł ujrzeć pęcherzyk przy dzisiejszej becie

Progesteron w jakich jednostkach był ng czy nmol?
W czwartek miałam wizytę
Beta 564
Progesteron 18,80 ng/ml
Estradiol 218
Mam zdjęcie usg , później rozmawiałam z lekarzem i mówiła że pęcherzyk ciążowy jest
A dziś samą bete zrobiłam I tak jak napisałam 957.19

I jak dalej sytuacja?
19 marca beta 957.19
Pęcherzyk 2,3mm
26 marca beta 2237
Estradiol 1085
Progesteron 19.60
Usg pęcherzyk 5,7mm i lekki zarys pęcherzyka żółtkowego , niedługo mam rozmowę z lekarzem to zobaczymy
No niestety ale bardzo małe szanse są na prawidłową ciążę, dostałam jeszcze zastrzyki ovitrelle ale po co to ja nie wiem
Za tydzień usg I jak się nie pojawi nic więcej to zatrzymujemy leki i czekamy na miesiączkę bądź jak nie wyjdzie to szpital

Ostatnia edycja:
19 marca beta 957.19
Pęcherzyk 2,3mm
26 marca beta 2237
Estradiol 1085
Progesteron 19.60
Usg pęcherzyk 5,7mm i lekki zarys pęcherzyka żółtkowego , niedługo mam rozmowę z lekarzem to zobaczymy
No niestety ale bardzo małe szanse są na prawidłową ciążę, dostałam jeszcze zastrzyki ovitrelle ale po co to ja nie wiem
Za tydzień usg I jak się nie pojawi nic więcej to zatrzymujemy leki i czekamy na miesiączkę bądź jak nie wyjdzie to szpital
Jak się potoczyło?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry