Hej. Czy ktoś z takim zestawem zaszedł w ciążę naturalnie. Wierzę takim przypadkiem jestem ja- mam jedno dziecko z ciąży naturalnej. A potem 3 poronienia i teraz przechodzę 4. Wiem że jestem żywym dowodem jestem ze sie da jednak tracę nadzieję że uda się po raz drugi. Jeszcze z takim zestawem . Przy udanej ciąży byłam 5 lat młodsza. Jestem załamana…. Ta ciąża zaczęła się inaczej… była niespodzianka….. test 3 dni po terminie miesiączki od razu na momencie piękna druga kreska. Beat super jak na ten tydzień 790 po dwóch dniach 1560…. Byłam pełna nadziei że w końcu się udało. Że moja dieta (nieregularna) suple i glucophage przywołały naturalną owulację….. wczoraj stracilam nadzieje. Beta od tygodnia urosła niecałe 40 %. Jestem załamana. Dzień wcześniej na USG byłam piękny pęcherzyk 8.2 mm ciąża wg USG młodsza o tydzień ale ja mam cykle 30/35 dniowe więc lekarz mówił że na ten czas wszystko się zgadza kazał zrobić betę jedynie i przyrost fatalny…. Już wiem że nie będzie dobrego zakończenia. W tym roku 35 lat jestem załamana.
Czy ktoś był w takiej sytuacji ?