reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

trening czystości

Traschka - wiesz, mi też się nie chciało, ale nocnik = chwila dla mnie:) Sadzam, daję moją kosmetyczkę do zabawy, a sama mam czas na umycie się czy wymodelowanie włosów:)

buhahahaha w takich kategoriach nigdy nie patrzyłam się na nocnik - dzięki Silva:-D co do wc i odpoczynku, to tak mi się nasunęło, że po urodzeniu Emilki, czasami jedyne miejsce, gdzie mogłam choć na chwile odpocząć to właśnie kibelek, moje siusiu trwało czasami 5min, ku zdziwiniu mojego męża:-D, po czym kiedyś mu powiedziałam, że to jest jedyne miejsce, gdzie mogę odpocząć, taka chwila dla mnie:-D
super, że mleko zaakceptowane przez organizm Szymka i juz teraz możesz je spokojnie podawać:-)

reklama
A ja olewam temat, Młoda niezainteresowana, ja "dam robotę" żłobkowi. :-D
A odnośnie chwili dla siebie to u mnie jeszcze kojec funkcjonuje ;-)
Co do 5 min. w kiblu natomiast Martadelka - facet nie zrozumie bo oni w większości i rąk nie myja i nie czeszą włosów i nie poprawiają makijażu - nie mówiąc już że zazwyczaj szybciej są ... gotowi do sikania ;-)

Ostatnia edycja:
:szok: wieelki plus pracy w domu - nie musiec widziec ze zaden facet z firmy nie myje łapsk ochyda !!! a pozniej dotyka tych samych klamek co my :baffled::baffled: ja w poprzedniej pracy nogą otwierałam drzwi :nerd:

ironia ja w kibelku nie mam ani książki, ani gazety, ani notatnika z długopisem, tym bardziej laptopa:-p swego czasu po prostu siadałam i ... nawet nie myślałam - tylko siedziałam:-D z treningu czystości (w domniemaniu dzieci) wyszła nam rozmowa o naszym użytkowaniu kibelka:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D
forever na samą myśl - niedobrze mi...

pamiętam, że któraś wrzucała kiedys link na fajną stronę z majteczkami dla dzieci, chyba były troszke grubsze niż zwykłe w sam raz na początek bez pieluchy w domu. Kojarzycie coś? Nie mogę znaleźć...

reklama
Do góry