• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trójkąt siniczny

Alusia_1992

Fanka BB :)
Witam. Moje dziecko od urodzenia ma zasinione pod noskiem i pod usteczka mi, tzn trójkąt siniczny. Ma już 2 miesiące a to nadal jest zauważalne. Przechodziła zapalenie płuc. Wcześniej lekarz stwierdził że taka jej uroda,ale zaczyna mnie to niepokoić. Ostatnio tak dziwnie charczy, lekarz kazał dawać spray na gardło i tyle. Proszę o porady.

reklama
Rozwiązanie
Hascsept kazał psikac. Troszkę było zaczerwienione . Ale chrypi nadal... Teraz niestety porady telefoniczne . Nie gorączkuje, je choć dziś trochę po jedzeniu poplakuje. Ale chyba ma zły dzień bo marudna jest.. a i bardzo dużo ma śliny w buzi i wkłada rączki.. jakby mogła to obie. Dostała wcześniej wapno ale to i tak nic nie pomogło.
Hascsept kazał psikac. Troszkę było zaczerwienione . Ale chrypi nadal... Teraz niestety porady telefoniczne . Nie gorączkuje, je choć dziś trochę po jedzeniu poplakuje. Ale chyba ma zły dzień bo marudna jest.. a i bardzo dużo ma śliny w buzi i wkłada rączki.. jakby mogła to obie. Dostała wcześniej wapno ale to i tak nic nie pomogło.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry