reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej kochane.Zacznę od wiadomości, że Antoś słyszy!!!Pisałam mamie smsa ale chyba nie miałą czasu przekazac.Wyszło na to, ze mój syn jest leniwy i nie zamierza się za bardzo wysilac w kwesti nie interesujących go dzwięków.Ogólnie nhie jest pędziwiatrem nie przewraca się i nie podnosi na dłoniach chociaz wiele z tych rzeczy już jest zapisane w kalendarzu rozwoju.Poczekamy spokojnie. Jesteśmy tez
już po chrzcinach fotki w wiadomym miejscu.Wszystko udało sie znakomicie.
teraz zaczynam w koncu Normalne zycie i bez rewelacji proszę!!!!!!!!!!!!!1:tak:
bedi oj jakbym widziaął siebie i jedną z kolezanek, współczucie:baffled:
patik fajnie, ze syncio pospał

Dzięki dziewczyny za wsparcie

reklama
cześć babeczki ..
ja przez cały łikend w pracy...musiałam jechać do CH zrobić D.zdjęcia do legitymacji bo dziś ma pasowanie na pierwszaka i p.dyr.będzie wręczałą legitymacje..
bardzo mi to było nie po nosie bo miałam ruch w sobote i nie chciało mi sie dygać 25km w jedną stronę ,żeby zrobić te fotki ...ale cóż ..
wczoraj jeszcze dowieszalismy półki ,montowaliśmy sprzęt grający i inne rzeczy ...

jak dobrze,że dziś mam wolne----> siedzę na kanapie i napawam sie ciszą ....

zaraz rozwieszę pranie ..o 10.30 jadę na to pasowanie..potem do Gminy pozałatwiac w papierach ...
a jutro od 10.oo już klientki ..
zwariowane to wszystko ostatnioooooooooo..

pozdrawiam i postaram się poczytać jak wrócę .

Witam i ja po weekendzie. maz dalej w domu... Marysia mi w od wczoraj goraczkuje i brzydko kaszle, po poludniu ide z nia do lekarza.

Katrina ten samochod ma zamontowane uchwyty ale fotele przewaznie trzeba sobie dokupic, my tak mielismy przy sharanie

Mamo za interesy &&&&

Wisienka brawo za pozytywne myslenie i super ze u Antosia wszystko ok! Zaraz lece ogladac zdjecia

Pozdrawiam wszystkich i znikam :-)

Witam sie i ja jakos normalnie czasu brak :-) u nas wszystko ok mi ta jelitowka w koncu odpusciła,Patrycja nie złapała na szczescie :tak: pogoda nawet cieplusio ale liscie jakos hurtowo spadaja i łyso sie robi;-) dieta cwiczenia przez chorobe roznie:zawstydzona/y: ale obiecuje poprawe:-p

Wisienka superrrrrrrrrr :-)

Miłego dnia wszystkim mamusia :-)

A jesli mamy tu kogos z ciała pedagogicznego(nie pamietam:zawstydzona/y:) to wszystkiego najlepszego :-)

Zuzia - tutaj full babek jeździ suv-ami, bo rodziny są duże i żeby zmieścić cała gromadkę, to potrzebne są większe autka, ale wszystkie mają po 7 siedzeń. Dlatego tez byłam pewna, że to standard. Siostra mojego męża tez ma Zafirę i jest 5 miejsc plus dwa składane (stąd mój tok myślenia).

Wisienka wspaniałe wieści, wiedziałam, że będzie dobrze.

Mama u mnie podobnie z pracą, nie wiem w co ręce włożyć, jutro przyjdzie mi towar i muszę przygotować go do wstawienia na stronę, bo będę ją miała dopiero pod koniec tygodnia, albo na początku przyszłego. Dzisiaj byłam w ZUSie, złożyłam wczoraj do US PCC oczywiście dzwonili dziś że cena auta zaniżona i trzeba dopłacić, albo przynieść wycenę rzeczoznawcy, przerejestrowałam auto, przepisałam na siebie polisę, wyrejestrowałam się z UP, pojechałam do hurtowni, założyłam konto, później całe popołudnie w necie, założyłam nawet ostatnio stronkę na fb, na razie taka "biedna" ale muszę się dokształcić w tej kwestii bo szkoda mi kasy na jej prowadzenie przez agencję reklamową.
Oto co udało mi sie stworzyć:-)
https://www.facebook.com/pages/Maluszki24/539983659420428
może ktoś polubi:-)

Fasolka dobrze, że już Cię puściło, wracaj do diety.

U mnie na wadze 57,7kg powoli idzie, ale do celu niedaleko. Jutro będę miała test z silnej woli bo chłopcy mają pasowanie na przedszkolaka i później jest poczęstunek, ciasta, cukierki, itp itd

Zuz inka jak po wizycie?

Weroniczka jak brzuszek?

Pawimi u Ciebie ciągle lato?

Patik jak remont?

Pozdrowionka dla Wszystkich

Witam sie i ja za oknem noc jeszcze:-p ale maz dzis szybciej do pracy i obudziłam sie o 5 i spac nie moge:-p

Natka padłam:szok: z czego ty sie kobito odchudzasz przy takiej wadze :rolleyes2:ja przy tobie to waga super ciezka wiele kg wiecej:eek: dietka cały czas u mnie tylko cwiczyc nie bardzo cwicz bo ta jelitowka tam mnie przeczołgała ze ledwo na nogach stałam ale juz wracam na dobre tory:-pa i oczywiscie lajkniete na fb ;-)

Miłego dnia mamuski i kawka bo dzis bedzie chyba litrami potrzebna patrzac za okno:szok:

Zobacz załącznik 588159

heloł..

Fasolka
zgadza sie ...dzis kroplówka z kawy potrzebna jak nic...oczy się same zamykają :cool:

Natkaa
mam taka samą wagę jak Ty-57 kg..i co najważniejsze-od roku mi sie utrzymuje :tak:
powodzenia z urzędowymi sprawami..ze stroną na fb-ja też mam..ale jeszcze pod kontem branży nie ruszyłam --> ciągle kuźwa czasuuuu brak!!

Zuz inka
dzięki za &&&& :)
ja też czymam za pracę Twego męża!

ide ogarnąć dom bo za godzinę jadę do pracy..
miłego wszystkim życzę i ...nie dajmy się pogodzie !!!:-D

Hej
Wpadam na chwilę
Wisieńka ja wiedziałam , że tak będzie!!!!! Bardzo się cieszę
Natkaa - nie mam konta na fb, gratuluję biznesu, zasuwasz jak mały samochodzik
Fasolka - ja też waga ciężka, ale trudno
ZuzInka - niech zdrowieje Wam Mała a małż pracę zdobędzie
Mamo05 u nas pasowanie na ucznia 26 października, będzie się działo ;-)
U mnie dużo się dzieje, bo dzieci dużo i zawsze coś :-D W sb wyjechaliśmy z mężem sami na imprezę do znajomych na dwie 40tki. Po raz pierwszy od 11 lat spędziliśmy sami - bez dzieci noc. W dodatku w hotelu. Było fajnie, tańczyłam, śmiałam się i generalnie cieszyłam się z tego czego doznaję. Dzieci przeżyły, nasza pani Asia też, mówiła, że może jeszcze zostawać z dziećmi. Nie było nas dobę :-D Dla kogoś mało a dla mas mega dużo.
Uciekam, dobrego dnia wszystkim życzę!!!! I słonecznego tak jak u mnie.

reklama
Witam!
Natka lajkniete!
Katrina z tymi fotelami w aucie to powinna byc norma ale nie zawsze jestt bo niektorzy auto sprzedadza a fotel na allegro i dodatkowa kasa jest ;-) taka mentalnosc Polaka

Marysia ma angine wiec zastrzyki ale juz widac ze wraca do zycia

Pozdrawiam

Do góry