reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Jestem i ja z herbatką :-)

Starszaki w szkole, Maciej sie już wysypał i teraz ładnie się goi. Wysypało go w 2 dni wszystko i teraz już tylko zasycha. Bierze normalnie leki antyhistaminowe i one są też anty-swędzące więc nawet się bardzo nie drapie. Teraz czekamy czy Marysię wysypie :confused2:
U moich dzieci też ciemiączko zarastało koło 1,5 roku. Marysia jeszcze ma niewielkie. Podobno nie dobrze jak za szybko zarasta.

Mój mąż przysłał mi wczoraj wieczorem sms o treści
KOCHAM AGE JAK ZAWSZE :baffled::eek::szok::-D

Natka rozkręcenia interesu, na początku jest zawsze ciężko!

Mamo udanego spotkania

Wisienka ja ostatnio męża zmusilam do pomocy przy skalniaku i już wszystko gotowe na zimę :-(

Weroniczka jak zdrowie na dzisiaj? "Leki" pomogły?

Pozdrawiam :-)

ZuzInka dobrze, ze młody zdrowieje. Oby szybko poszło, a Księżniczka też lekko przechorowała.
Kochana przecież AGE to CIE!!!! No tak sie spieszył, ze nie sprawdził na tel ;-)
No właśnie Weroniczka leki zadziałały?
Natkaaa - powoli, powoli się rozkręci. Nie martw się.

I ja witam z colą.

Dzięki, że pytacie. Dziś mam się dużo lepiej. Ale jestem słaba. Ledwo udało mi się dzieci porozprowadzać do szkół. W drodze powrotnej tempo mojego marszu było mega powolne. Ale doszłam :-) Mam tylko nadzieję ,że mie pozarażałam rodziny i ich to paskudztwo nie chwyci.

A teraz muszę wziąć się za odgruzowanie domu bo wystrczył jeden dzień mojego leżenia i jest jakaś masakra w mieszkaniu. Zwłaszcza w kuchi wygląda jakby tajfun przeszedł:crazy::crazy::crazy:

Nataka mam nadzieję, że interes Ci się rozkręci. Ja mam przygotowane kocyki dla dzieci ręcznie malowane przygotowane na sprzedaz i całkiem nie mam pomysłu i weny żeby je gdzieś wystawić.

witam sie i ja :-)

Natka dietka :zawstydzona/y: wczoraj nagrzeszyłam ale bardziej pora niz tym co zjadłam bo było ok 22:-p ale to przez @;-) cwiczyc cwicze aczkolwiek zakwasy mam ałaaa:szok:

Zuz-Inka dobre z tym sms :-D zdrowka dzieciaczkom:-)

Weroniczka oj dobrze ze juz lepiej:tak:

Mama05 miłych ploteczek z kumpela ;-)

Wisienka u nas tez złota polska jesien cudna :-)

A to moj uciekinier mały dzis na spacerku
1393507_615048275219071_835670818_n[1].jpg 1383148_615048111885754_1137283960_n[1].jpg

Załączniki

• 1393507_615048275219071_835670818_n[1].jpg
    1393507_615048275219071_835670818_n[1].jpg
    44 KB · Wyświetleń: 50
  • 1383148_615048111885754_1137283960_n[1].jpg
    1383148_615048111885754_1137283960_n[1].jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 51
Natka - tutaj jest przepis https://www.babyboom.pl/forum/rodze...omysly-na-pyszne-jedzonko-52765/#post10185079

Witam i dopijam kawke bo za chwilke zmykam do pracki. Mam tylko jedno dziecko w tym tygodniu bo Oli jest na tzw. Klasie Natury :tak: Pojechali sie pogrzebac w blocie i przerobic praktyczna lekcje przyrody gdzies do rezerwatu na polnocy Wiscosin. Vincentowi jest przykro ze nie ma starszego brata w domu, nudzi mu sie dobitnie i wczoraj caly wieczor marudzil:baffled: W sumie w ubieglym roku bylo calkiem podobnie. Strasznie przywiazane do siebie te moje dzieciska.

Weroniczka - szybkiego powrotu do zdrowia zycze, paskudne takie jelitowki zwlaszcza w ciazy.

Zuza mowisz ze Age kocha :-D Kiedys czytalam taka strone z pomylkami sms-owymi, tak sie smialam ze normalnie oddechu z placzu nie moglam zlapac. Nawet nie masz pojecia jakie ludzie bzdury wypisuja kompletnie nie zamierzajac.

Wisienka a Tobie kochana wytchnienia zycze, troche snu i mozliwosci relaksu. No i wywiazania sie ze zlecen w tym wszystkim ;-)

Usciski i smacznego ciasta cukiniowego :-)

Hej

Przepraszam nie nadrobię.

Dietę szlag trafił - ehh muszę się zebrać do kupy ...

Wszystkim życzę miłego dnia.

Korzystając z pogody mało nas w domu a zacznę ogarniać bb chyba od listopada ;-)

Kurtka na wacie napisałam posta i gdzie on jest????????
Dobrego dnia!!!! Cąłuski od Kluski,
Majqa - nie martw sie dietą, dasz radę :-)
Pawimi dzięki za przepis

reklama
Do góry