reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
Wpadam powiedzieć że żyję, ale czasu brak i możliwości na pisanie:sorry: Spoglądam na Was z telefonu, teraz jak jeszcze słoneczko pięknie świeci to chcemy troszkę skorzystać z pogody, i tym bardziej mi czasu na wszystko brakuje:-p

Wczoraj mieliśmy próbę generalną z kominkiem:) Paliło się pięknie:tak:

Wszystkim zdrówka życzę i ciepełka jak najdłużej!!! Jak się ogarnę to zajrzę na dłużej, obiecuje:tak:

reklama
Witam sie z rana pogoda sie :eek: leje od rana ,a tak pieknie było :-p.No ale coz nie ma tego złego ,troszke chałupka zarosła :zawstydzona/y: bo w taka pogode to na dworze siedziałysmy duzo wiec dzis porzadki nadganiac bedziemy ;-).Nie wiem czy pisałam ale młodej w ciagu ostatnich dni wszystkie 4 wyszły i dziecko sie uspokoiło i spi ładnie mam nadzieje ze odpoczniemy przed nastepnym zabkowaniem:cool2:

Pawim dzieki nie wiedziałam ze stronka taka z przepisami jest:-)

Zuz-Inka jak tam dzis humorek :-)

Patik my tez ostatnie dni na dworze ;-)

Miłego dnia mamuski ,ja koncze kawke i na szmacie ide polatac:-p:-)

Witam i ja :-)
Humor lepszy bo i pogoda lepsza wiec zaraz z Marysia na spacerek wybywamy poki jeszcze nie zakropkowana ;-) Mackowi pieknie sie goi wiec mysle ze w poniedzialek juz go bedzie mozna do zerowki poscic. Starszaki w szkole. Jutro zaczynaja rozbiorke mostu kolo nas ktorym dzieciaki chodza do szkoly i zamiast kilometra beda mialy 4 km:szok:
Rodzice apelowali zeby zorganizowac jakis transport ale gmina nie ma kasy i na tym dyskusja sie skonczyla. Trzeba bedzie samemu wozic...tyle ze bede jak kursowy autobus bo dzieciaki maja na rozne godziny a jest przeciez jeszcze w domu Marysia, bede z nia jezdzic tam i nazad?

Pozdrawiam i bede wlatywac bo mam dzisiaj lajcik ;-)

Cisza, wszyscy zapracowani, wczoraj byłam po kombinezony i kurtki, cały dzień w trasie, wyjechałam o 4 rano wróciłam po 16.

Patik cieszę się razem z Tobą z tego kominka.

Pawimi dziękuję za przepis, jeszcze nie robiłam bo czasu brak.

Fasolka a u mnie jak chałupka zarosła, na nic nie ma czasu.

Mama jak u Ciebie interesik? Dużo nowych klientek?

Lecę, weekend znów pracowity pewnie zajrzę w poniedziałek jak będę na rynku:-)

Hej!

Naatka - dużego utargu życzę:)))
fasolka - to szybko się uporała córeczka z czwórkami, to jeszcze 5 i będzie z głowy;-)
Zuz-Inka - może od nowego roku jakaś kasa się znajdzie na ten transport? współczuję tym dzieciaczkom:( to takie bezmyślne decyzje, przecież nie każdy ma też auto żeby dziecko dowieźć, ale kogo to obchodzi wrrr

moja chałupa też zarośnięta a ja mam takiego lenia, że szok:zawstydzona/y:

miłego weekendu!

reklama
Witam sie i ja:-)Ja jak sie wziełam za odgruzowanie to w szfkach okna itp ledwo sie ruszam bo mnie zawiało gdzies przy tych oknach i nie moge głowy w prawo skrecic :no: ale chałupka na cacy ..tylko ciekawe na jak długo ;-)u nas dzis pieknie ciepło wiec juz na spacerze byłysmy teraz obiadosa robie :-)

Patik tylko ze ona trojke tylko jedna ma ma wszystkie 1,2,4 i jedna trojke tak jej smiesznie wychodza :-)

Miłego wekendu mamuski:-)

Do góry