• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Twarda kulka podczas leżenia na plecach.

Hej ,
Teraz jestem w 17tc , kiedy leżę na plecach to czuję bardzo twardą kulę pod pępkiem.
Niewiem czy to coś poważnego, bo czasami podczas dłuższego leżenia czuję że ona się robi jeszcze twardsza. Dzisiaj czułam taki jakby mało-bolesny skurcz ,nie plamie i nie krwawię .Trochę się tym za bardzo martwię ,bo to moja pierwsza ciąza.Ktoś miał podobnie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Dopóki brzuszek nie przeszkadza można lezec
To mit ze nie mozna na brzuchu:)
Dzidziuś jest schowany gleboko w macicy chroniony, nie ma prawa mu sie nic stac przez to ze mama lezy na brzuchu.
Ja spalam dopóki brzuszek nie przeszkadzał.
Później dwa boki i czasem plecy bo nie moglam miejsca znaleźć plecy dokuczaly.Ale wiem ze preferują jeden bok chyba prawy bo na drugim dzidzia moze dostac mniej tlenu ale jak lezalam w szpitalu to kazda babeczka lezala tak i tak

A to czasem nie macica? Robi się twarda na kilka- kilkanaście sekund i mija? Skoro to 17 tydzień to macica jest jeszcze pod pępkiem i pewnie to ona się kurczy:)

Dobrze dziewczyny piszą, ta kulka to raczej macica :) bardziej wyczuwalna jak się napnie, albo... Jak chce Ci się siku :)

reklama
Dopóki brzuszek nie przeszkadza można lezec
To mit ze nie mozna na brzuchu:)
Dzidziuś jest schowany gleboko w macicy chroniony, nie ma prawa mu sie nic stac przez to ze mama lezy na brzuchu.
Ja spalam dopóki brzuszek nie przeszkadzał.
Później dwa boki i czasem plecy bo nie moglam miejsca znaleźć plecy dokuczaly.Ale wiem ze preferują jeden bok chyba prawy bo na drugim dzidzia moze dostac mniej tlenu ale jak lezalam w szpitalu to kazda babeczka lezala tak i tak
To tylko moje zdanie

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry