• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

twarde podbrzusze po okresie.. pomocy

Mamulkakubusia

Fanka BB :)
Witam
okres spoznial mi się 4 dni w tym.czasie kochałam się z partnerem a w niedzielę w.nocy dostałam okres i również kochałam.się z partnerem okres trfal 4 dni i teraz.mam twarde podbrzusze a nigdy tak.nie miałam.
co.to może być?

reklama
Rozwiązanie
Czekaj, zbadam cię palpacyjne przez ekran, a oczami zrobię usg. Tylko przyłóż goły brzuch do ekranu.
Dziewczyno opanuj się, co drugi dzień tu piszesz i pytasz co to może być. Do lekarza, a nie na forum pytać!

No weź! To Ty nie wiesz, że postęp już i teraz nie przykłada się brzucha do ekranu??? Teraz się przykłada smartfona do brzucha i przez aplikację łączy się z internetem i od razu eksperci na forum stawiają diagnozę! :D :D :D
reklama
Czekaj, zbadam cię palpacyjne przez ekran, a oczami zrobię usg. Tylko przyłóż goły brzuch do ekranu.
Dziewczyno opanuj się, co drugi dzień tu piszesz i pytasz co to może być. Do lekarza, a nie na forum pytać!

No weź! To Ty nie wiesz, że postęp już i teraz nie przykłada się brzucha do ekranu??? Teraz się przykłada smartfona do brzucha i przez aplikację łączy się z internetem i od razu eksperci na forum stawiają diagnozę! :D :D :D

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry