• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

U mnie zatrzymuję się chyba już mocno woda, bo niby nie przybierałam już, a tu nagle prawie 20 na plusie:( szkoda, ale damy radę zlecieć!!! będzie sie z czego odchudzać.

reklama
A ja już nie tyję. Od miesiąca waga stoi - tylko gdzie ten poród:hmm:
Mogę więc powiedzieć że przez całą ciążę przytyłam 8,5kg Nieźle;-) tylko szkoda że nie obyło się bez rozstępów na tyłku. :wściekła/y:

U mnie waga tez sie zatrzymała 20kg na+:no: ale za to pojawiły sie mega roztępy na brzuchu dosłownie tydzień temu na sam koniec!!!:zawstydzona/y:Mój M mówi że wyglądaja jak tatuaże:-(

Ej, dziewczyny, nie straszcie, jeszcze teraz mogą wyjść rozstępy???? A ja już taka szczęśliwa byłam, że rozstępy i cellulit trzymają się ode mnie z daleka.... Załamka....
A co do wagi to mam 10 kg na +, nie jest źle :)

mi jakiś tydzień temu pojawiły się rozstępy na piersiach - wokoło brodawek...a do porodu juz został 1 dzien!!! cellulit to sieczka...pupcia wyglada jak stara pomarancza, uda zresztą też...pocieszam się tylko, że cellulitu łatwiej się pozbyć niż rozstępów, ale bez ćwiczeń i diety na pewno się nie obędzie...

widok pomarszczonego ciałeczka naszych bejbików wynagrodzi wszystko !!! jestem pewna :):):)

elinek a rozstępy na piersiach to chyba podczas karmienia najbardziej wychodzą, bo się wtedy skóra megaśnie naciąga pod wpływem mleka - ale to tylko moje wyobrażenie - nie wiem jak jest w rzeczywistości

:eek: dziewczynki nie straszcie mnie myślałam że jak do tej pory nie było rozstępów to już raczej się nie pojawią:shocked2: ja jeszcze ich nie mam ale kto to wie kiedy ja urodze:rofl2: ide się wysmarowac:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry