@pieszczoszka1988 jeśli to nie problem dla ciebie to wklej fotki tych ubrań ciążowych z C&A, bardzo jestem ciekawa.
reklama
KONWALIA2205
Zaciekawiona BB
Wiosna.... idzie i z nią problem co ubrać ,widziałyście gdzieś ładne płaszczyki?:-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Witajcie kochane przyszłe mamusie :-)
Czy ktoś był już w nowym sklepie z odzieżą ciążową? Dostałam ulotkę i chcę zasięgnąć języka zanim się tam wybiorę czy warto.
Na Komorowickiej w pasażu pod 5-tą. Chwalą się że jest duży wybór itd ale same wiecie - chwalić to się każdy może
Z góry dziękuję za informację.
Czy ktoś był już w nowym sklepie z odzieżą ciążową? Dostałam ulotkę i chcę zasięgnąć języka zanim się tam wybiorę czy warto.
Na Komorowickiej w pasażu pod 5-tą. Chwalą się że jest duży wybór itd ale same wiecie - chwalić to się każdy może

Z góry dziękuję za informację.
Hejka :-) koleżanka mi mówiła że jest to chyb komis z odzieżą ciążową tzn taki ciucholand ;-) a czy jest to prawda to nie wiem bo jeszcze tam nie dotarłam a wiadomo że drogą pantoflowa czasem się coś przeistoczy
Więc może wy macie jakieś dokładniejsze informacje co do tego sklepu?!
Pozdrawiam :-)

Pozdrawiam :-)
No i się wybrałam i okazało się że to normalny sklep z odzieżą ciążową ale można też kupić zwykłe ubrania. Ceny są dobre a i wybór niczego sobie. Nie jest to komis ani ciucholand. Kupiłam sobie spodnie z Branco i bluzeczkę z firmy Qba - bardzo dobra jakościowo. Zatem miłe panie można polecić ten sklepik, mam nadzieję że się utrzyma bo przecież muszę kupić za parę miesięcy stanik do karmienia :-)
@pieszczoszka1988 ciąża Ci służy, ślicznie wygladasz 
A ile zapłaciłaś za te spodnie jeśli można wiedzieć ?
Ja teraz będę musiała się znowu przejść po sklepach z odzieżą ciążową w Bielsku i rozglądać się za ubraniami wiosenno-letnimi tak cieplutko dzisiaj a ja mam problem co na siebie włożyć.
A ile zapłaciłaś za te spodnie jeśli można wiedzieć ?
Ja teraz będę musiała się znowu przejść po sklepach z odzieżą ciążową w Bielsku i rozglądać się za ubraniami wiosenno-letnimi tak cieplutko dzisiaj a ja mam problem co na siebie włożyć.
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
normalnie kosztowaly 120zl ale ja trafilam na obnizke i z tego co pamietam dalam cos kolo 90zł.
na taki upał najlepiej jakas zwiewna tunika
na taki upał najlepiej jakas zwiewna tunika
sosinka
Fanka BB :)
No i zachciało mi się zaoszczędzić postanowiłam tym razem kupić odzież ciążową na internecie, konkretnie na allegro.
Skusiłam się ze względu na cenę oraz super wygląd na zdjęciach.
Dzisiaj przyszła paczuszka i z 4 ubrań ciążowych które zakupiłam tylko z jednej sukienki ciążowej jestem naprawdę zadowolona choć też jest troszkę zaduża na mnie ale jeszcze da się w niej chodzić.
Ubrania na żywo nie wyglądają tak slicznie jak na zdjęciach ale nie w tym jest problem, problem w tym że ich rozmiarówka jest strasznie wielka, np. spodenki ciążowe to mi się w ogóle na tyłku nie trzymaja.
Wychodzi na to że oszczędny dwa razy traci, te ubrania ciążowe kupiłam w licytacji i zwrócić ich nie mogę.
Będę musiała się znowu przejść po bielskich sklepach z odzieżą ciażową i w końcu kupić jakies letnie ubrania ciążowe.
Całe szczęście że nie ma upałów, bo nie miałabym w czym chodzić.
Ja mam takie same spodnie jak pieszczoszka1988 - jestem z nich super zadowolona - modny fason i naprawdę fajnie wyglądały - nawet zdarzyło mi się, że dwie panie mnie zatrzymały6 i pytały gdzie kupiłam. Dałam za nie chyba z 60pln bo trafiłam na przecenę w C&A. Z tego co sie orientuję to własnie w C&A zaczeły się jakieś przeceny już sezonowe, więc może coś tam znajdziesz w troszke tańszej cenie, bo generalnie moda ciązowa jest bardzo droga. Generalnie miałam dużo ubrań z tego sklepu ale nie z działu ciążowego tylko tego normalnego bo dużo teraz tunik i bluzek odcinanych pod biustem oraz sukienek. Tylko jakbyś się tam wybierała to najlepiej do Gemini bo tam zawsze jest większy wybór rozmiarów niż np w Sferze...http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Moda dla kobiet w ciąży a tu mają sklep internetowy, niestety 1/4 tego znajdziesz w normalnym sklepie
reklama
Podziel się: