reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania ciążowe

narazie tak jak je z worka wyciagnelam
ps te pierwsze sa czarne a drugie bezowe :)

Załączniki

• IMG_0060.jpg
    IMG_0060.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0061.jpg
    IMG_0061.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
NO super spodnie !!!!!!!! Az mi zal ze mojego teraz nie ma co by podjechal ze mna do Wrocławia bo u nas h&m nie ma :( Buuuuuuuuuuuuuuuuu

Spodnie z H&M są super mam 2 pary od koleżanki i latam cały czas. Brzucha nie uciska, a nie ssówają się i wyglądają super :tak:

ha a ja wczoraj pojechalam do C&A i kupilam sobie sliczna bawelniana bluzeczke :) co prawda nie ze stoiska ciazowego ale z bluzeczek o modzie sprzyjajacej przyszlym mamusiom :) i z prognoz mojej mamusi (zmusila mnie prawie do zakupu ale nie zaluje) bede w niej chodzic do samego konca i jeszcze dlugo potem :)
fotke zrobie jak tylko bede miala ja ubrana :)

reklama
...ja w weekend w końcu zakupiłam pierwszy ciuszek ciążowy - jeansowa miniówa z H&M ...i jestem zachwycona ! w końcu nic mnie nie uciska :tak: Niby brzuszek malutki ,ale przybyło mi w obwodzie już prawie 20cm . !!! jestem w szoku normalnie, bo naprawde ledwo co go widać...;-)

Ostatnia edycja:
Do góry