reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania ciążowe

przesada przesada ale ja z racji ze sporo tanczylam (jakies 20 lat jak nic) mam strasznie rozbite miesnie nog ... uda i lydki to normalnie obwod mega :) a w leginsach jeszcze sie to podkresla :)
nawet nie wiesz jaki ja mam problem z kupowaniem spodni !! szok normalnie wszystkie mam w udach za waskie !!
NO ale za to potancowalas 20 lat jak nic :):-D Napewno w leginsach bedzie ci wygodnie :)

reklama
a to moje cizówki niedawno nabyte, poza nimi mieszcze sie jeszcze w 2 pary straych spodni które troche na mnie wczensije wisialy, ale jak w nich siedze to troche ciasno w brzucha
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=.../img200/dsc01536w.jpg/1/w1536.png[/IMG][/URL]
Mea no ja wlansie tez do takich tuniczek zakupiłam sobie ciazowe getry ,powiem ci ze sa super wygodne i mnie przynajmnie nic nie uwiera :) A swoja droga bardzo mi sie podoba takie polaczenie !

a przeslij linka ktore zamowilas, bo tez bym sobie chetnie zamowila, a moze juz jakies sparwdzone ;)

a przeslij linka ktore zamowilas, bo tez bym sobie chetnie zamowila, a moze juz jakies sparwdzone ;)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ja brałam od tego goscia ,wziełam getry ciazowe rozmiar m 3/4 na 164 cm.I sa idealne nic mnie nie cisnie. dobrze szyte na brzuszek :) Ma kilka rodzaji ciazowych jak i duzo kolorkow wiec mysle ze jest w czym wybierac :) Ja wziełąm czarne jeszcze mysle o brazowych !NO i sa tanie a wiadomo lato dlugie nie jest :)

Marta super spodnie :)

reklama
Witam :-)
Co do zakupów to ja kupiłam ostatnio kilka zestawów ciążowych za które naprawdę nie dużo zapłaciłam. Jestem zadowolona w 100 % , ale niestety nie z leginsów. Prosiłam o duży rozmiar i żeby były luźna, mówiłam, że na ciąże, przywiozłam do domu, a tu trochę ciasne....:-( Jak mi się uda to oddam tej kobiecie bo niewygodnie się w nich czuję no i uciskają na brzuszek.
Z reszty zakupów jak już pisałam jestem b. zadowolona. Szaleję na punkcie folkowych ubrań i takich też sporo nabyłam.
W wolnej chwili umieszczę tu kilka fotek :tak:

Do góry