Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej, ja kupowałam w klepie po przymierzeniu. Bez względu jednak na to, który sklep wybierzesz - stacjonarny czy internetowy - nie szalej. Ja miałam dwie pary spodni i dwa swetry (pora zimowa z większym brzuszkiem), a z perspektywy czasu i tak wydaje mi się, że to dużo.
Tak, sporo jest takich sklepów, ale nie wszystkie oferują ubrania równie dobrej jakości. Z lepszych, na jakie trafiłam, mogę polecić *spam*. Dużo u nich zamawiałam i wszystkie rzeczy były ładne oraz wygodne.
Tak. W pierwszej ciąży szalałam i głupio kasę wydawałam. Na szczęście jeszcze potem mi dwa razy posłużyły ciuchy.Dziś można wyhaczyc super ubrania na ciuchach. Nie ma co szaleć.
Jestem młodą mamą i pierwsze ubrania ciążkowe dostałam od starszej siostry, która zamawiała je na *spam* i powiem wam że są mega wygodne. Właśnie siadam zamówić jeszcze jakąś bluzkę już też do karmienia na przyszłość
Tak czytam i propo karmienia. Zawsze miałam problem że moje ubrania mi to utrudnialy. Musze zobaczyć te bluzki na *spam*, bo jak dotąd kupowałam tam tylko spodnie i byłam zadowolona.