reklama

Ubranka do suszarki

Ja też wrzucam wszystko jak leci. Najbardziej skurczyły się koszuli polo partnera, zrobiły się z nich topy, szerokość bez zmian, za to długość zdecydowanie za krótka 😀

reklama
Ustawiam program na delikatne i nic się nie kurczy. Na początku, gdy ustawiłam program bawełna, faktycznie niektóre rzeczy się zmniejszyły. Teraz robię tak jak wyżej i wszystko jest w porządku. 😁

Hej :)
Mam małe bobo na pokładzie i dużo prania. Zakupiliśmy pralko suszarkę ale okazało się że większości ubranek nie mogę suszyć w suszarce, tak naprawdę jedynie te z NEXT, wszystkie inne H&M czy sinsaye mają przekreślony znaczek na metce. Znacie może inne firmy z których ubranka można spokojnie suszyć? Czy może mimo przekreślonego znaczka suszarki wrzucacie i tak do suszenia?
Podejrzewam że mam strach bo sprzęt jest nowy, a za jakiś czas będę wrzucać wszystko jak leci 🫣 to tak jak dużo ubrań ma by prać ręcznie a na to to już nawet nie patrzę.

A tak z ubrań dla dorosłych - też tak wrzucacie większość na niskiej temp?
Mam osobno pralkę i suszarkę. Susze wszystko jak leci od początku. Jak dorzucam staniki to daje program eko - niższa temp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry