• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ubranka niemowlęce

reklama
Ja polecam next (pajace uwielbiałam do spania, grubsza bawełna), lindex, KappAhl, robik Radom, merino welna (szczegolnie marka pure pure kombinezon). A i do łóżeczka, ręczniczki: color stories skradły moje serce🙂 ale ile matek tyle opinii, a samych ciuchów jest tyle że oszaleć idzie😉

Next jest super, u mnie sprawdziły się najbardziej pajace bez stópek, zapinane. Kupiłlam też na zalando bodziaki/pajace z Carters i Minoti. Dużo miałam ubranek z lumpeksu- next, george, H&M. Na sam początek dużo nie trzeba, najlepiej same pajace. Całkowicie nie sprawdziły się u mnie pajace na suwak- trzeba prawie całego noworodka ogołocić lub pajace z rozpinaną tylko jedną nóżką - bardzo niewygodnie wsadza się tą drugą, szczególnie w nocy, kiedy człowiek chciałby jak najszybciej iść spać :)

Też polecam vinted. Mozna bardzo fajne marki dorwać w super cenach. A te pierwsze rozmiary sa czesto jak nowe. Ja zmadrzalam przy kolejnych dzieciach, bo przy pierwszej corce wszystko musiało być nowe :-) Co do marek to ja lubiłam hm, next, no i wizualnie najbardziej mi sie podobało newbie :-)

reklama
Ja polecam Pinokio. Ładne i dobrej jakości.
Szczególnie polecam ich body kopertowe i pajace i generalnie wszystko :)
Ja nigdy nie kupiłam ubranek na poczatek z drugiej ręki...no jakoś nie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry