reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Moj maly z okazji ukonczenia 5 miesiecy zrobil mi suprajsa-obraca sie z brzucha na plecy ,lekko i bez problemowo i zaczal wyczyniac cos na kszatlt raczkowania-bo nogi i doopa prawidlowo ale glowa sunie jeszcze po podlozu-z tym,ze juz w obranym kierunku,czyli do zabawki,czlowieka albo psa:-)I podziwial dzis non stop swoje stopy:-D

No proszę a myślałam że tylko moja ma takie dziwne pomysły --- dokładnie to samo robi od kilku dni - wygląda to dziwacznie

Gratuluje nowych umiejętności!!

reklama
Chyba to dosc popularne zjawisko, u nas tez doopka w gore idzie ale glowa ciezka. obrotami jak u Kai, nogi w bok i hop ale jak sie zmeczy to na mame wrzeszczy bo spowrotem sie nie chce przekrecac, zapomnial????? Zastanawiamy sie nad obnizeniem łóżeczka bo codziennie rano znajduje go poprzek z głową wciśniętą pod karuzele...

U nas ostatni tydzień to same nowości ... aż nadążyć jest ciężko !!!
pomijając 2 zęby (bo to nie w temacie)
...
mała leżąc na brzuszku zaczęła się opierać na otwartych dłoniach (wcześniej na pięściach) i chwytać zabawki :tak:
potrafi dopełznąć do zabawki ruchami a'la dżdżownica
zaczęła się obracać :-):-):-)
język został wzbogacony o piękne i dźwięczne tata

no i siedzenie przestało być już atrakcyjne ... jak trzymamy ją na kolanach, jest przypięta w wózku czy foteliku to od razu mostek i chce, żeby ją podnieść do pionu, jakby do stania i sprężynuje jak piłeczka ;-)

piruety wokół własnej osi kręciła już od dawna, ale poszerzyła gimnastykę artystyczną w łóżeczku ... zaczęła wyrzucać nogi na górę i robić mostek :eek: tak więc wczoraj łóżeczko zjechało piętro niżej :tak:

reklama
walsnie dziewczyny kiedy sie powinno obnizyc lozeczko? moja jak sie zlapie czegos to sama siada w tym aparacie.az sie boje co bedzie jak go zdejmiemy. poza tym bez aparatu robio mostki i sie wygina we wszystkich mozliwych kierunkach

Do góry