reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

U Nas Adaś śmieje się do aparatu fotograficznego, jeździ pupa po całej macie wychodząc na panele. Gada jak najęty i piszczy zabawnie. Codziennie zasypia przy pieluszce tetrowej, a budzi sie z uśmiechem na twarzy.Rwie się do chodzenia jak siedzi na kolanach. Pluje i puszcza bańki ze śliny jak mu się coś nie spodoba.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też zasypianie ok,po butli troszkę sobie pomruczy do karuzeli i zasypia
Przewrotki na brzunio, czasami zdarza się powrót na plecki,
wczoraj przy mojej niewielkiej pomocy usiadł i był taki szczęśliwy:), ale główka jak kaczuszcze jeszcze się kiwa:),
no i coraz lepiej wychodzi łapanie za stópki.

Widze , że tetrowe pielusie rządzą:-D !!!!!
...i przed zaśnięciem Kostek śpiewa sobie aaa.... do pieluszki i odlatuje, fajosko to wygląda:-D:-D:-D

Wiw, u nas jest to samo, pieluszką sie smyra po buzi i sobie sam śpiewa. Mati ma dwa etapy przed zaśnięciem, najpierw sa rece i nogi w górze i wielkie spiewanie do misiów w karuzeli a za chwilę właśnie pieluszka i błogi sen :)

Agniecha: u mnie podobnie - najpierw przed zaśnięciem nogi w górze, potem nimi macha i uderza o materac, z tym, że nie śpiewa bo ma cyca w buzi - jak sie naje to wypluwa i sie śmieje i mnie zaczepia, jak się jej znudzi to pielucha w ręce, miętoli, miętoli - potem nakrywa sobie twarz i odpływa;) czasem jeszcze przytuli się do cyca zakryje pieluchą i sobie dziamga i śpi:)

az tym wołaniem po imieniu, to u nas mała miała ze 2 miechy jak zaczęła wołać agi, aga, a potem adi (mąż Adam jest) - no i tak jej zostało do teraz i sie śmiejemy z M, że teraz już nie modnie mówić do rodziców mama, tata -tylko po imieniu nam wali, cosię będzie ceregielić;)

agniecha83 u nas też nogi w górze i z łomotem buch w materac ale to jeszcze przed śpiewaniem:)))
agagsm super pomysł z tą modą na imiona, extra zdolniache macie, nas Kostek woła eeej...jak do kumpla :-)

UJ nas rządzi miś. Jak już mała zaśnie, to odsuwam go w kąt łóżeczka, przychodzę za chwilę, a on znowu na, obok, nad głową :-D
I te fikające nogi - uwielbiam!!! :-D

Wczoraj byłam w szoku:-)
Alanek leżał sobie w naszym łóżku oparty o swojego jaśka coby miał wyżej bo patrzył sobie na nas i ja tak patrze a on siub do góry i siedzi:szok::-Dszkoda że fotki nie zrobiłam czy nagrałam ale byłam tak przejęta z M że zapomniałam a jakie zdziwienie było Alanka:-D

Tetrówke i Alanek lubi ale bardziej bawić się do buźki brać(z paluchami to też masakra że aż uleje tak je pcha:sorry:)

Acha i mam pytanko bo moje dziecie jak chwyce za rączki aby usiadł to on zaraz na nogi do góry:eek:u was też tak:eek:

reklama
Patrysia mój też tak robi już nie do siadu a chciałby na nogi ale ja na razie za dużo mu nie pozwalam co sam zrobi to sam wiec leży na plaskacza i niech sobie trenuje ja to się śmieje że ma opanowane 6 ćwiczenie w A6W :-D z płaskiego nie tak ławo się podnieść wiec ja uznaje że sam usiadł jak z płaskiego siądzie :tak:

tylko kurka ciągle nie chce się obracać z brzuszka na plecy leniwiec piszczący :-D choć pomału widzę postępy może niedługo się mu uda ;-)

Gratki za postępy dla wszystkich dzieciaczków :tak:

Do góry