reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Dziękuję bardzo :tak: Powiem Wam, że naprawdę wyszedł dobry :tak: wilgotny był i krem smaczny (bo nietłusty), smaku zyskał dzięki whisky, którą go obficie nasączyłam ;-).
Imprezka udała się. Oli z prezentów zadowolona bardzo. Tak się cieszyła, że aż skakała z radości i piszczała i ciągle pytała: To moje? To naprawdę moje?? Naprawdę umie się cieszyć z prezentów :tak: My laptopa daliśmy Oliwce już wczoraj, bawiła się nim chętnie, ale jest jednak dość poważny i raczej trzeba jej pomóc w zabawie, bo inaczej przełącza sama sobie niechcąco na trudniejsze zabawy. No, ale to w końcu zabawka od 3 lat, powoli się nauczy jak się nim obsługiwać. Kuchnia ze sklepem to był strzał w dziesiątkę :tak: Super się tym bawi i sama i z kimś. Tablica, którą teściowa kupiła bardzo tanio (ze 139 przeceniona na 50 zł) okazała się wybrakowana, tzn brakuje w niej 2 pisaków, literek z magnesem i gąbek do zmazywania, ale te rzeczy mogę dokupić na nieduże pieniądze, więc i tak się wg mnie opłacało, bo sama tablica jest super :tak: z jednej strony tablica, na której pisze się pisakami i do której przyczepia się magnesy, a z drugiej strony znikopis kolorowy.
Jeszcze czeka mnie druga imprezka dla chrzestnej z rodziną.

To fajnie,że imprezka się udała,a najważniejsze,że Oli zadowolona,bo w końcu to główna gwiazda była:-D.
Prezenty rzeczywiście fajne,ja też się zastanawiałam nad podobną tablicą,ale narzie mam kredki świecowe,które najfajniej się "łamie":baffled:.
Teraz czas na kolejne imprezki...moja w niedzielę,a to dopiero pierwsza,bo też mam dwie;-)

Kasiad, tort świetny. Nie doczytałam jak był duży. Super, że imprezka była tak udana. Niestety nasza będzie malutka. Ale myślę, że Gwiazdka i tak będzie zadowolona.

Kasiad, tort świetny. Nie doczytałam jak był duży. Super, że imprezka była tak udana. Niestety nasza będzie malutka. Ale myślę, że Gwiazdka i tak będzie zadowolona.
Dziękuję :tak: Duży był ten tort, kupiłam taką wielką blachę (dwadzieścia kilka cm na trzydzieści kilka), taką którą się kładzie bezpośrednio na szyny w piekarniku, nie kładzie się na ruszcie, i upiekłam w niej 3 spody, a z tego wycięłam "dwójkę" jak najbardziej oszczędnie, żeby jak najmniej odkrawków było. Ale miałam niezły kłopot na czym to podać :-D Po imprezce zostało 2/3 tortu, ale są na niego chętni u nas w domu :-D chłopcy się zarzekali, że jutro go całego opędzlują.

Kasiad Wy już po udanej imprezce urodzinowej, a my od dzisiaj za miesiąc;-):-D Teraz szykują się kolejne widzę, a my zero planów, bo nie mamy pojęcia, co, gdzie i jak z Victora rodzeństwem - mam nadzieję, że zdąży do Victora drugich urodzin:-p

Jeszcze raz gratuluję udanej uroczystości i świetnych prezentów:-) Super jest widzieć takie zadowolenie na Małej buźce:tak:

Kasia fajnie, że Wam się impreza udała:tak:
A prezenty Oli dostała super!
Wyobrażam sobie jak się musiał cieszyć mały bąbelek:-)

A nam urodziny Gosiaka wypadną chyba w N... ale imprezkę zrobimy w tym tygodniu, jak będziemy w domu:tak:

gratuluję świetnych urodzin tortu oby kolejne nasze forumowe urodziny były też udane - niech do będzie dobry początek

reklama
Gratuluje udanych urodzin. I podobnie jak Karola mam nadzieje,ze wszystkie nasze dzieciaczki beda mialy wspaniale urodzinki:tak::tak:

Do góry