Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Wam, że naprawdę wyszedł dobry
wilgotny był i krem smaczny (bo nietłusty), smaku zyskał dzięki whisky, którą go obficie nasączyłam ;-).
My laptopa daliśmy Oliwce już wczoraj, bawiła się nim chętnie, ale jest jednak dość poważny i raczej trzeba jej pomóc w zabawie, bo inaczej przełącza sama sobie niechcąco na trudniejsze zabawy. No, ale to w końcu zabawka od 3 lat, powoli się nauczy jak się nim obsługiwać. Kuchnia ze sklepem to był strzał w dziesiątkę
Super się tym bawi i sama i z kimś. Tablica, którą teściowa kupiła bardzo tanio (ze 139 przeceniona na 50 zł) okazała się wybrakowana, tzn brakuje w niej 2 pisaków, literek z magnesem i gąbek do zmazywania, ale te rzeczy mogę dokupić na nieduże pieniądze, więc i tak się wg mnie opłacało, bo sama tablica jest super
z jednej strony tablica, na której pisze się pisakami i do której przyczepia się magnesy, a z drugiej strony znikopis kolorowy.
.
.DziękujęKasiad, tort świetny. Nie doczytałam jak był duży. Super, że imprezka była tak udana. Niestety nasza będzie malutka. Ale myślę, że Gwiazdka i tak będzie zadowolona.
Duży był ten tort, kupiłam taką wielką blachę (dwadzieścia kilka cm na trzydzieści kilka), taką którą się kładzie bezpośrednio na szyny w piekarniku, nie kładzie się na ruszcie, i upiekłam w niej 3 spody, a z tego wycięłam "dwójkę" jak najbardziej oszczędnie, żeby jak najmniej odkrawków było. Ale miałam niezły kłopot na czym to podać
Po imprezce zostało 2/3 tortu, ale są na niego chętni u nas w domu
chłopcy się zarzekali, że jutro go całego opędzlują.
Teraz szykują się kolejne widzę, a my zero planów, bo nie mamy pojęcia, co, gdzie i jak z Victora rodzeństwem - mam nadzieję, że zdąży do Victora drugich urodzin