reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

Irtasia sliczny torcik, a z tymi pisakami to tak jest niestety, a najwazniejsze ze smakowało:tak::-)
a te czekoladowe literki fajne, nie widziałam jeszcze takich nigdzie u nas

a Hubertowy torcik wkleje jak mi mąż zdjęcia zgra, mam nadzieje ze to zaraz nastapi

reklama
Irtasia sliczny torcik, a z tymi pisakami to tak jest niestety, a najwazniejsze ze smakowało:tak::-)
a te czekoladowe literki fajne, nie widziałam jeszcze takich nigdzie u nas

a Hubertowy torcik wkleje jak mi mąż zdjęcia zgra, mam nadzieje ze to zaraz nastapi

Dzis dowiedzialam sie od jednej mojej szwagierki ze moja T rozpowiada ze torta spi......lilam:wściekła/y: a tej francy tu nawet niebylo i niewidziala :wściekła/y:

a to Hubertowy torcik kwiatowy :-)
11v18b8.jpg

2e302uv.jpg

2e4xid3.jpg

Rosmerta mimo że nie jadalny to wygląda apetycznie :-D;-) bardzo ładny :tak:

Irtasia nie przejmuj się T :no: niech sobie gada ja mym rozsiała plotkę że nie raczyła przyjść taka z niej babcia :crazy:

reklama
Rosmerta prześliczny torcik:tak: Taki wiosenny;-) Hubek przystojniacha, a w tej muszce jaki elegant:tak: Mama też wyglądała uroczo:-)

Irtasiu
beznadziejna ta T.:crazy: Nie wiem co mają tacy ludzie na uwadze, żeby robić takie rzeczy...:sorry2: Szczerze współczuje:sorry2:

Do góry