reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Irtasia ja z tej firmy chciałam kupić zwykłe http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/124/12453.jpg w zeszłym roku dostałam je bez problemu przed świętami też widziałam a teraz nigdzie jak zwykle dostać nie mogę :baffled: ale jak mówicie że takie kiepskie to ich już nie kupię :no:

jak mi się uda to zrobie ze śmietany napis a jak nie to bedzie bez napisu ;-)
potwierdzam, pisaki nadają się na pierniki ale na tort beznadzieja:crazy:
tort zrobiłam okrągły a napis właśnie tymi pisakami i co, w ciągu godziny napis lekko się rozpłynął, a jak mała zdmuchiwała świeczkę to płynął wartkim strumieniem:sorry2::-(, w tamtym roku kupiłam taką czekoladę do pisania(miała chyba ze 4 końcówki jak w dekoratorze do tortów), tej samej firmy i była super, a literki były u nas w realu:tak:, ale kto wiedział, że te lukrowe tak się rozpłyną:baffled:Przede mną jeszcze jeden tort, więc może drugi będzie lepiej wyglądał:tak::-D
zdjęcia wieczorem lub jutro, a. musi mi wgrać:tak:

Rozalka dostałam te literki w tesco :tak:byłam w innym niż zawsze było pełno płatków czekoladowych listków i serduszka ale coś mnie wzieło bym spojrzała do tyłu i były literki :-) i kupiłam do tego kwiatki stokrotki i teraz mam tyle dekoracji jak na 5 tortów :szok::rofl2:

aha i była super ciuchcia z 3 wagonikami na które się wciskało świeczki (były w kąplecie) bo miały specjalne otwork i:tak:wydawała mi się świetna na torcik dla chłopca ;-)

było pełno różnych świeczek na patyczkach gwazdki zwierzaki napisy urodzinowe :tak:i ta grająca świeczka co jest na allegro ale to akurat mi się nie bardzo widzi ;-)

reklama
Do góry