Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rosmerta, tort wyszedł Ci prześliczny![]()
ja tylko zaakceptowałam projekt i wprowadziłam poprawki;-)
Ona jest 200 km od nas i chwala BoguIrtasia nie przejmuj się Tniech sobie gada ja mym rozsiała plotkę że nie raczyła przyjść taka z niej babcia
![]()

Irtasiaco za babsztyl!
Rosmerta, tort wyszedł Ci prześliczny![]()

potwierdzam, pisaki nadają się na pierniki ale na tort beznadziejaIrtasia ja z tej firmy chciałam kupić zwykłe http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/124/12453.jpg w zeszłym roku dostałam je bez problemu przed świętami też widziałam a teraz nigdzie jak zwykle dostać nie mogęale jak mówicie że takie kiepskie to ich już nie kupię
jak mi się uda to zrobie ze śmietany napis a jak nie to bedzie bez napisu ;-)

:-(, w tamtym roku kupiłam taką czekoladę do pisania(miała chyba ze 4 końcówki jak w dekoratorze do tortów), tej samej firmy i była super, a literki były u nas w realu
, ale kto wiedział, że te lukrowe tak się rozpłyną
Przede mną jeszcze jeden tort, więc może drugi będzie lepiej wyglądał

byłam w innym niż zawsze było pełno płatków czekoladowych listków i serduszka ale coś mnie wzieło bym spojrzała do tyłu i były literki :-) i kupiłam do tego kwiatki stokrotki i teraz mam tyle dekoracji jak na 5 tortów 

wydawała mi się świetna na torcik dla chłopca ;-)
i ta grająca świeczka co jest na allegro ale to akurat mi się nie bardzo widzi ;-)aha i była super ciuchcia z 3 wagonikami na które się wciskało świeczki (były w kąplecie) bo miały specjalne otwork iwydawała mi się świetna na torcik dla chłopca ;-)
A za tymi literkami też się rozejrzę - może i tu będą
, dzieci - porady dla rodziców