reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

ups TYcia , moze cena zalezna jest od ilosci literek i dlatego pani sobie 2 literki dorobila:cool2::rofl2::zawstydzona/y::szok::-p
no ale mysle ze torcik smakowal!!!

reklama
Tycia ciekawe czy właśnie to wina tej pani:-D czy cukiernik ma jakieś problemy z pisownią :sorry2:

no ale najważniejsze że Konradek zadowolony :tak:;-)i ślicznie wyglądał :tak:

No niezle Tycia:-D
Ja miałam podobne przeprawy ze swoim tortem weselnym ;-):tak:
W restauracji , w której robilismy przyjecie nie robili ciast i tortów i zamawialismy z cukierni-cukiernia przywiozła zamowionego dnia wszystko do restauracji i my juz sie tym w ogole nie interesowaliśmy:no: Jakie było nasze zdziwienie gdy po pólnocy na sale wjechał tort, ale nie dla nas:tak::-Dinny smak , inne imiona:-p:-D:-D. Ale co tam, tez bylismy wyluzowani na maxa i podeszlismy do tego z humorem;-):tak::-)

Ja tez sie z tego smieje,choc na drugi raz o tym wspomne;-):wściekła/y:.Szkoda nerwów.Jeden bład to przesada,a dwa?:szok::-D.

Madzix,Wy mieliscie jeszcze fajniej:-D.Para,która dostala Wasz tort równiez musiała byc mocno zaskoczona:-D.
Gosia pomylila sie i pani pracujaca w cukierni i sam wykonawca,bo jakby był bystry:sorry2:,to by napisał poprawnie;-):-):-D.

No niezła pomyłka :szok: Właściwie to nie 2 błędy w imieniu, tylko wpisanie złego imienia. W przypadkach przyjmowania zamówień telefonicznie powinno się jednak literować imiona chyba, bo imiona Konrad i Kondrat brzmią bardzo podobnie i nie trudno o pomyłkę :no:
U Madzix to już pomyłka większego kalibru :szok::baffled:

Ostatnia edycja:
:confused:Kasiu,czy Ty wiesz,ze ja nie wiedzialam,ze jest imie Kondrat?:sorry2:Myslałam,ze imie Konrad jest wlasnie w ten sposob przekrecane:sorry2:.

My juz po imprezce;-):tak:.
Jak zobaczyłam Konrada tort,to myslałam,ze padne.W imieniu mojego dziecka zrobiono 2 błędy:szok::-D.Zobaczcie same:szok::-D

Ups Tycia :szok::-D ja bym reklamowała chyba ;-)
Ale powiem Ci że to częste że ludzie zamiast Konrad mówia i piszą Kondrat - mojego kuzyna Konrada dziadkowie już 30 lat tak na niego własnie mówią - Kondratek :tak:
:-D:-D:-Dspoko moje dziecko dostało kartke na chrzest od babci ;-)czytaj mamy A i chrzestnych ...DLA Kochanego KONDRADA:tak::tak::crazy::-D...potem akcja po tytułem ..to jak wnuk ma na imie?;-):-D:rofl2:

reklama
Od moich dzieci imiona tez sa przez rodzine przekrecane np. Chris pisza Krys albo Kris u Jenni pisza Jeniffer a u Jacki to juz wogule komedia swiata:tak:

Do góry