reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Nasi też już pojechali :tak:
Dziękuję za uznanie dla dzieła Pauliny, rzeczywiście wyszedł jej super :-)
Goście myśleli, że to ozdoba stołu a nie tort :-D
Pół tortu zostało, ale jutro pójdzie, bo przychodzą do nas znajomi.

Pokażę Wam jeszcze jak się prezentował torcik ze świeczkami na stole

i jak wyglądał po przekrojeniu

A Tomek nie mógł zapalić obu świeczek na raz, bo jak tylko jedną zapalił, to Oliwka odrazu zdmuchiwała :-D trzeba było ją przytrzymać, żeby w końcu obie zostały zapalone
:-D

Ostatnia edycja:
brawa, brawa:tak::tak::tak::-)
nasi goście już odjechali, impreza bardzo udana, Wiki zadowolona z prezentu:tak:, był tylko chrzestny z narzeczoną, chrzestna dojedzie w innym terminie:baffled:czyli chyba będzie trzeci tort:sorry2:
ja napewno bym juz nie robiła 3 tortu raczej drugiego juz nawet nie :no: jeśli nie przyjechała jak miała przyjechać to trudno kawa i coś małego do niej musiało by starczyć ;-)

Kasiad bardzo fajnie wygląda po przekrojeniu :tak:
u mnie w pracy zrobili taką co jest na wystawce z czymś niejadalnym w środku i stoi jako właśnie ozdoba :tak:;-)

nie no nie martwcie się, na pewno nie zrobię trzeciego torta:tak:drugiego też jakoś początkowo miałam nie robić, ale nie żałuję że zrobiłam, bo wyszedł super, wszystkim smakował, tym razem był czekoladowy biszkopt przełożony masą czekoladowo-orzechową, druga warstwa to dżem porzeczkowy i bita smietana, na wierzchu dużo bitej śmietany, może kiedyś wkleję zdjęcie, ale przy ostatnim wizualnym arcydziele Kasid, mój wyglądał dośc niepozornie:tak:

Kasiad torcik BOOOOOSKIIIII....jestem pelna podziwu....
Ja poszlam na latwizne i zamowilam.....ten krecik byl z marcepanu....
Ale pyszny ze hoho.....Tyciu tez duzo troszke kosztowal......za calos 105 zl....ale nie 100 za kilogram to troszke przesada:szok:.....

reklama
Do góry