reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Urodzinolandia-życzenia

reklama
Aaaaa dziękuję - bardzo mi miło....:-D
ja również składam najlepsze zyczonka imieninowe dla Kotka Gingeroska i wszystkim Joannom - to takie zaległe :-)

Droga Sorgo z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze i żebyś czasem do nas zagladała:-):tak:;-).

Isztar a Tobie zaległe życzenia imieninowe życzę Ci aby spełniły sie wszystkie Twoje marzenia:tak::-).

Sorga - wszystkie Naj Naj Naj, a przede wszystkim spełnienia marzeń.
Wszystkie za Tobą bardzo tęsknimy, więc może byś czasem zajrzała????

Isztar dla Ciebie również spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzenia z okazji imienin. Sto lat!

A ja wszystkim naszym Aniom składam zaległe, ale bardzo bardzo gorące życzenia imieninowe! Buziaki dla Szopki, Toski, Niuni i
Anijw.

Dla Anielap również wszystkiego Naj,
dużo miłości i radości z okazji urodzinek.

I oczywiście dla Natusi, dużo szczęścia
z okazji imienin.

Ostatnia edycja:
Gosia - sto lat w szczęściu - oby Twoje plany i pragnienia przybrały realne kształty. Niech znikają problemy, a kasa płynie wielkim strumieniem.

Szopka - dla Ciebie z okazji urodzin, dużo cierpliwości, wytrzymałości i zdrowia. Niech wreszcie dzieciuszki będą zdrowe a wtedy i Ty będziesz najszczęśliwsza.

Agik - Tobie życzę z okazji urodzin aby wszystkie problemy zniknęły, a Ty byś była radosna, zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa. Dużo miłości Kochana!

No i jeszcze zaległe życzenia szczęścia dla Esi z okazji 6 rocznicy małżeńskiej. Stu wspólnie spędzonych w szczęściu lat kochani!

reklama
Gosia - sto lat w szczęściu - oby Twoje plany i pragnienia przybrały realne kształty. Niech znikają problemy, a kasa płynie wielkim strumieniem.

Szopka - dla Ciebie z okazji urodzin, dużo cierpliwości, wytrzymałości i zdrowia. Niech wreszcie dzieciuszki będą zdrowe a wtedy i Ty będziesz najszczęśliwsza.

Agik - Tobie życzę z okazji urodzin aby wszystkie problemy zniknęły, a Ty byś była radosna, zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa. Dużo miłości Kochana!

No i jeszcze zaległe życzenia szczęścia dla Esi z okazji 6 rocznicy małżeńskiej. Stu wspólnie spędzonych w szczęściu lat kochani!

I ja się przyłączam, bo baaardzo mi się podobają te życzenia ;-)

Do góry