• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

reklama
To ja wam pokaze pokoik Josha jak uzadzilam jak bylam z mlodym w ciazy.

tam stoi torba spakowana do szpitala, a na szafie lista dla P co ma zrobic jak mnie nie bedzie (zalozyc posciel itp)

wanienka czekala na 1wsza kompiel :)

i szafo- sciana - odbicie :D taki mialam fotel i poduche do karmienia, ktora poczatkowo miala sluzyc tylko jako ozdoba :)

Teraz Josh zamiast lozeczka ma lozko pietrowe i troche szafy musielismy scisnac :)
a za drzwiami tej wielkiej lustrzanej teraz (w zasadzie za lewym skrzydlem) stoi w srodku komoda dla Madusia :)

teraz dzidzia bedzie miala swoj kacik u nas w sypialni. Jak juz ogarniemy to tez dodam foty :)

świetnie wyglądają puchatek, kłapouchy w ramkach :)
a wiesz ja to kupilam jaki taki 3pak. Gotowe. Chyba 8 funtow za to wtedy dalam :)

alexandra ja najpierw mialam zaslony rolke na sciane i lampe (taki zestaw w ten sam motyw) a potem myslalam na jakim tle im bedzie ladnie. No i wyszedl blekit :)

...dla dziewczynki mialam koncept- emilka truskaweczka e-erdbeerland.jpg...ale dla chlopczyka...totalna pustka:o(

reklama
My mieliśmy malować, ale odpuszczam, bo w tym lub przyszłym roku mają nam kłuć ściany w celu wymiany przewodów elektrycznych, więc szkoda mi teraz w malowanie inwestować... Także po prostu na białe ściany znajdę póki co jakieś ładne naklejki...

Śliczne pokoiki Dziewczyny. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry