reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

O matko!!!!!!! jaka cena- dla mnie za drogo. Jakbym miała tyle wydac na dwa zestawy to bym miała dla dziewczynek worek ubrań za to:) Ale zestawik śliczny- nie ukrywam:)

na prawdę to tak drogo za taki duży zestaw? bo z rego co widzę to zestawy 6el+ oscylują w granicy 200-300zł ... mówię o komplecie z pościelami, ochraniaczami, baldachimem, stelażem, moskitierą... czy mylę się i są tańsze?

reklama
na prawdę to tak drogo za taki duży zestaw? bo z rego co widzę to zestawy 6el+ oscylują w granicy 200-300zł ... mówię o komplecie z pościelami, ochraniaczami, baldachimem, stelażem, moskitierą... czy mylę się i są tańsze?
Powiem Ci tak- wszystko zależy od tego co potrzebujesz i gdzie się szuka:):) 6 el.to praktyczny zestaw a mi akurat więcej to nie trzeba bo takie dodatkowe głupotki wole sobie kupić osobno (zresztą już cześć mam). Poza tym podkreślę że ja muszę mieć dwa zestawiki:):) A jeśli chodzi jeszcze o te elementy to absolutnie nie chce baldachimu- moja siostra sie na to napaliła bo ślicznie wyglądało...ale tylko na chwile- nie dość ze ją to zaczęło wkurzać to zbierało się tam tyle kurzu że musiała to dzień w dzień trzepać!! Więc ja przy dwójce maluszków za baldachim dziękuje.... jeśli lato będzie ciężkie (w ilości komarów itp) to kupie taka dużą moskitierę siatkową w Ikea, żeby objęła dwa łóżeczka:) ale to się jeszcze zobaczy:)
A tu to co mi wpadło jakiś czasem temu w oko:)

**BABY-RAJ**6 elementowa pościel 135x100 PROMOCJA (1262296923) - Aukcje internetowe Allegro
Ala i As - Pościel 6-el 100x135 - Optymalny wybor (1254587171) - Aukcje internetowe Allegro
MAMO-TATO 6-CZ POŚCIEL 120x90 APLIKACJA SERCA (1263684303) - Aukcje internetowe Allegro
6-el ościel Do Łóżeczka AlmaBaby Promocja (1262352993) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też dodałam! Zwłaszcza, że są tam komplety w paseczki i krateczkę, bez misiów, wróżek i innych takich wzorków, których wybitnie nie lubię. Najfajniejsza chyba ta pościel w fioletowe paseczki z aplikacją 2 serduszek. Miodzio!
Dzięki Milutek!

reklama
Do góry