reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Ola fajna komoda;) u mnie też taki rozgardiasz w pokoju dzieciecym! I nie wiem sama jak się za to zabrać! chcialam uniknąć jasnego dywanu ale chyba się na nim skończy bo ten za nic nie pasuje... Już nawet chciałam zmienić kolor pościeli i ścian i nic z tego! Pościel musiałaby być ciemniejsza w jakimś kolorze który jest na dywanie ale nie ma na co wymienić...

Pinka, mam, znalazłam!!! Może i Tobie się spodoba? Moim zdaniem fajne rozwiązanie na pogodzenie dwóch światów - chłopca i dziewczynki:
8290_1.JPG
Czas na zmiany - Zdjęcia użytkownika: 7083 - Inspiracje

Ewi,Milus moze to nie jest szczyt marzen ale na razie moze byc,jak wyniesiemy sie z sypialni i bedziemy robic pokoj dzieciecy to kupimy wszystko inne;) poza tym dzieki mojej siorze dalismy za nia 200zł a nie 400zł a to jest ta z pełnej płyty a nie ze sklejki,co do pakownosci to jeszcze nic w nia nie upchałam ale rozmiar ma ogromny,jest głeboka i wysoka;)
Bosa ładny ten pokoik,fajne zestawienie kolorow:)

Ewi, już Ci odpowiedziałam na priv, ale częściowo się powtórzę tutaj, bo może się komuś przyda.
Ja osobiście bym wzięła dywanik nr 11, bo najspokojniejszy i stonowany kolorystycznie, albo dla odmiany - 1o, z czarnymi kwiatkami (nie bałabym się, ale to opcja zdecydowanie nr 2).

Co do zestawienia kolorystycznego ścian i całości, to proponuję coś takiego:

Bosa wielkie dzieki niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!!!( następny syn)
Nikusia- ja juz widziała to łózeczko ale do mnie nie przemawia:no::no:
Oluś komoda bardzo ładna i widac ze pakowna:tak:

reklama
Ola - mam komodę z tej serii w sypialni i na bank będe ją adoptować dla dzidziusia:-) bardzo fajna i stabilna komódka:-)

a mam w sypialni taki zestaw:
51929_PE152166_S4.jpg57058_PE162623_S4.jpg47841_PE144292_S4.jpg
do tego zmieści mi się już tylko łóżeczk ...ew. półeczkę i finito...:-)

Do góry