reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Patrzcie jakie słodziaki:):):-D:-D chyba sie na nie skusze jak juz dziewczynki będą z nami:)

pckrowkar.jpgpcowca.jpgpcmotylek.jpg52.jpg

Ladne sa, z tym,ze te co milutek wstawila to chyba tylko lezaczki?? No chyba,ze slepa jestem i sie myle :p
Moim zdaniem jak juz kupowac to wlasnie lezaczko-bujaczek ;-)

Milutek - No dla Ciebie to będzie niezbędny sprzęt ;) Od dwóch dni oglądam i czytam nt. leżaczków ;) I wynika z tego, że te ktore wkleiłaś są wystarczające, że wibracje, melodyjki itp. są zbędne. Więc też się skuszę ;) Śliczne są.

Milutek - No dla Ciebie to będzie niezbędny sprzęt ;) Od dwóch dni oglądam i czytam nt. leżaczków ;) I wynika z tego, że te ktore wkleiłaś są wystarczające, że wibracje, melodyjki itp. są zbędne. Więc też się skuszę ;) Śliczne są.

moja siostra miala dla mojego chrzesniaka z Fisher P.i dała za niego prawie 200zł bo grał i buczał!! Szybko wyszło ze to nie mialo sensu a tu za 200zł bede miec 2 sztuki:)

reklama
milutku no chyba,ze tak. Linka wczesniej nie widzialam ;-) Z wygladu wydawalo mi sie,ze to tylko lezaczki ;-)
My ostatnio dostalismy w prezencie. Mial melodyjki i poziomy hustania.
Chyba cos takiego:http://www.argos.ie/static/Product/...4417556|Baby+bouncers+and+swings|14417557.htm
Co prawda byl to prezent wiec sami nie wybieralismy,ale bylismy zadowoleni.
Teraz zobaczymy czy sami cos wybierzemy czy moze dostaniemy ;-)
Lezaczek zawsze sie przyda i tak jak pastela napisala dla milutka tym bardziej przy dwojce :)
Wiadomo,ze czasem dobrze sobie ulatwic zycie ;-)
Ja tylko jestem baardzo przeciwna wkladaniu dziecka do chodzika i do skoczka. Akurat tych dwoch rzeczy nigdy nie kupie dla swojego dziecka.

Ostatnia edycja:
Do góry