reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Usg 13 tc płeć dziecka

Paxindian

Zaciekawiona BB
Hej! Czy któraś z Was po badaniu usg w 13 tygodniu miała takie zdjęcie ? Podobno na podstawie wyrostka płciowego można określić płeć dzieciątka. Pomoże któraś ? Z góry dziękuje za pomoc.

Załączniki

• 98A32820-9999-45E2-A95B-07571E67FAD6.jpeg
    98A32820-9999-45E2-A95B-07571E67FAD6.jpeg
    600,6 KB · Wyświetleń: 12 011
reklama
Hej! Czy któraś z Was po badaniu usg w 13 tygodniu miała takie zdjęcie ? Podobno na podstawie wyrostka płciowego można określić płeć dzieciątka. Pomoże któraś ? Z góry dziękuje za pomoc.
Hej, a lekarz co mówił?
Dla mnie to czarna magia nie wiem jak lekarze coś widzą :D

Lekarz podobno widzi dziewczynkę ;) Nie nastawiam się, bo to jeszcze wcześnie. Pewnie na połówkowym badaniu będzie widać coś więcej. Ale ciekawość mnie zżera :(:p i dlatego szukam odpowiedzi:D

U mnie w skończonym 12tyg lekarz prawidłowo rozpoznał płeć. Ale to lekarz, nie ja, więc ze zdj nie pomogę.
Myślę, że gdyby gin nie miał pewności co do płci to nie mówiłby o niej już w 13tyg.

Najgorsze jest to czekanie hehe:laugh2:
U mnie w skończonym 12tyg lekarz prawidłowo rozpoznał płeć. Ale to lekarz, nie ja, więc ze zdj nie pomogę.
Myślę, że gdyby gin nie miał pewności co do płci to nie mówiłby o niej już w 13tyg.
Ooo jak fajnie:hmm: pewnie zależy od doświadczenia lekarza no i sprzętu usg.

Właśnie tez tak myślimy. W pierwszej ciąży o płci powiedział dopiero na badaniu w 20tc, bo synek podczas wcześniejszego badania obracał się i nie można było nic zobaczyc. A teraz jakaś informacja jest..

reklama
Do góry