reklama
Hej, a lekarz co mówił?Hej! Czy któraś z Was po badaniu usg w 13 tygodniu miała takie zdjęcie ? Podobno na podstawie wyrostka płciowego można określić płeć dzieciątka. Pomoże któraś ? Z góry dziękuje za pomoc.
Dla mnie to czarna magia nie wiem jak lekarze coś widzą
Nie dziwię się i oczywiście GRATULUJĘLekarz podobno widzi dziewczynkęNie nastawiam się, bo to jeszcze wcześnie. Pewnie na połówkowym badaniu będzie widać coś więcej. Ale ciekawość mnie zżera
i dlatego szukam odpowiedzi
![]()
Dziękuję ślicznieNie dziwię się i oczywiście GRATULUJĘ![]()
SleepingBeauty
Fanka BB :)
Najgorsze jest to czekanie hehe
pewnie zależy od doświadczenia lekarza no i sprzętu usg.

Ooo jak fajnieU mnie w skończonym 12tyg lekarz prawidłowo rozpoznał płeć. Ale to lekarz, nie ja, więc ze zdj nie pomogę.
Myślę, że gdyby gin nie miał pewności co do płci to nie mówiłby o niej już w 13tyg.

Właśnie tez tak myślimy. W pierwszej ciąży o płci powiedział dopiero na badaniu w 20tc, bo synek podczas wcześniejszego badania obracał się i nie można było nic zobaczyc. A teraz jakaś informacja jest..U mnie w skończonym 12tyg lekarz prawidłowo rozpoznał płeć. Ale to lekarz, nie ja, więc ze zdj nie pomogę.
Myślę, że gdyby gin nie miał pewności co do płci to nie mówiłby o niej już w 13tyg.
Tak głównie chodzi o to czekanie... Najważniejsze oczywiście ze dziecko dobrze się rozwija i wyniki badań są dobre. Co nie zmienia faktu,że się ciagle zastanawiamNajgorsze jest to czekanie hehe
Ooo jak fajniepewnie zależy od doświadczenia lekarza no i sprzętu usg.

reklama
SleepingBeauty
Fanka BB :)
No tak, wyniki najważniejsze, później resztaTak głównie chodzi o to czekanie... Najważniejsze oczywiście ze dziecko dobrze się rozwija i wyniki badań są dobre. Co nie zmienia faktu,że się ciagle zastanawiam![]()