• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Usg chłopak czy dziewczynka?

Witajcie mam pytanie odnośnie usg nie ukrywam że liczę na dziewczynkę ale najważniejsze żeby zdrowe było. Lekarz jakiś tępy i nic nie powiedział o tym a ja oszaleje. Chodzi o te usg u góry dziękuję za odpowiedź

Załączniki

• IMG_20190828_115656_01.jpg
    IMG_20190828_115656_01.jpg
    91,2 KB · Wyświetleń: 21 293
reklama
Lekarz nie jest tępy.. Nic nie powiedział bo cokolwiek by powiedział to szanse są 50/50.. Do 16 tygodnia dzieci wyglądają bardzo podobnie.. Narządy nadal się kształtują..

Pozwolę się z Tobą nie zgodzić ;)
W obu ciążach płeć poznałam na pierwszym USG prenatalnym w 12tc i w obu przypadkach lekarze od razu dawali 95% pewności.

Mamusiowelove - niby wygląda mi na dziewczynkę, ale lepiej, żeby to lekarz stwierdził, bo ma większe doświadczenie...

Pozwolę się z Tobą nie zgodzić ;)
W obu ciążach płeć poznałam na pierwszym USG prenatalnym w 12tc i w obu przypadkach lekarze od razu dawali 95% pewności.

Mamusiowelove - niby wygląda mi na dziewczynkę, ale lepiej, żeby to lekarz stwierdził, bo ma większe doświadczenie...
Też możliwe że lekarz dwa razy dobrze strzelił, dużego wyboru nie ma chodzi mi o to że wiele razy lekarz pierw mówił jedno a za 10 tyg wychodzi drugie :)

No niestety, strzał nie w moim przypadku, bo obie ciąże prowadzili inni lekarze i w obu ciążach robiłam dodatkowo USG prenatalne prywatnie, a nie sądzę, żeby za każdym razem po dwóch różnych lekarzy strzelało na oślep :D
Tutaj potwierdzę, bo mój lekarz tez powiedział w 13tyg, ze bede miała synka, mało tego mały złapał sie za siusiaka na usg. Sama to widziałam :). Aczkolwiek nawet jakby lekarz nie wiedział to nie uznałabym go za tępego, jestem w stanie uwierzyć, ze na tym etapie cieżko poznać płeć, choć sie to zdarza jak w naszym przypadku :D.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry