Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w którym tygodniu jesteś? Ja w 5 tygodniu miałam tsh 3,47 a teraz przy badaniu krwi czyli w 8 tygodniu juz 1,12 wiec spadło. Może u ciebie poziom sam się z czasem obniżyDziewczyny, mam wynik TSH i jest ponad normę bo 2,44 a norma dla I trymestr to 2,32. Wizytę mam za 2 tyg. Ale może bym poszła do endokrynologa?
Kończę dzisiaj 5 tydzień, ale wyczytałam ze norma jest 2,5 a przed ciążą miałam dobre wynikiA w którym tygodniu jesteś? Ja w 5 tygodniu miałam tsh 3,47 a teraz przy badaniu krwi czyli w 8 tygodniu juz 1,12 wiec spadło. Może u ciebie poziom sam się z czasem obniży![]()
Wydaje mi się ze wynik nie jest na tyle duży żeby to był problem na tym etapie. A na kiedy masz wizytę u ginekologa? Możesz ewentualnie za tydzień ponownie iść zbadać tsh i wtedy zobaczysz czy jest mniej. Ja tak jak Ci mówię miałam ponad 3 i ginekolog mi powiedziala żeby się nie denerwować bo poziom się będzie stopniowo obniżaćKończę dzisiaj 5 tydzień, ale wyczytałam ze norma jest 2,5 a przed ciążą miałam dobre wyniki
Dziękuję, tak zrobię [emoji3]Wydaje mi się ze wynik nie jest na tyle duży żeby to był problem na tym etapie. A na kiedy masz wizytę u ginekologa? Możesz ewentualnie za tydzień ponownie iść zbadać tsh i wtedy zobaczysz czy jest mniej. Ja tak jak Ci mówię miałam ponad 3 i ginekolog mi powiedziala żeby się nie denerwować bo poziom się będzie stopniowo obniżaćtaka moja rada
![]()