reklama

usg

martynka999

Zaciekawiona BB
Witam mamusie,
Mam pytanie o tuż 25.01 miałam robione usg i z usg wyszło ze to był 12 tydzień z moich obliczeń wychodzi ze to już ponad 14 tc wczoraj w szpitalu miałam robione usg i z usg wyszło że 13tc i 1 dzień czemu na każdym usg wychodzi inaczej czy mam się martwić ?? :( z Om wychodzi że to 14 tc więc sama już nie wiem którego tygodnia się trzymać :/ Dziękuje z góry za pomoc :)

reklama
Witam mamusie,
Mam pytanie o tuż 25.01 miałam robione usg i z usg wyszło ze to był 12 tydzień z moich obliczeń wychodzi ze to już ponad 14 tc wczoraj w szpitalu miałam robione usg i z usg wyszło że 13tc i 1 dzień czemu na każdym usg wychodzi inaczej czy mam się martwić ?? :( z Om wychodzi że to 14 tc więc sama już nie wiem którego tygodnia się trzymać :/ Dziękuje z góry za pomoc :)
Użyj kalkulatora z internetu i z daty ostatniej miesiączki sobie sama wylicz.

reklama
Przezlezalam w szpitalu miesiąc i jak byłam w 34 tc i 6 dniu to nikt nie mówił że jestem w 35, a każda położna i lekarz mnie poprawiał że jestem w 34 tc. I pomimo rozpoczętego tygodnia czy prawie skończonego kazali mi mówić o tych skończonych
tak u mnie bylo identycznie, tez odnosili sie do pełnych tygodni, ale urodzilam 36+6 i napisali ze w 37tyg a tak mloda by miala szczepienia różne za darmo bo wcześniak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry