reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG

Puma dzisiaj w ten ciepły i słoneczny dzień założyłam sobie spódniczkę rozmiar 40 hi hi przed ciążą 36/38 i bluzkę rozmiar L
fakt że bluzka jest ze stretchem i się naciąga na mój brzusio spódnica, też jest napięta na brzusiu ale dzięki większemu numerowi jest ok!!
Jak było chłodniej to nakładałam już spodenki jeansy ciążowe ale mój brzusio jeszcze nie naciąga gumy i gatki mi po prostu spadały z tyłka ;D
wiec poczekam aż piłeczka jeszcze mi wybije !!
Może zrobię zdjecie swojego brzusia i wkleje to sobie porównamy!!
Ciekawa jestem ile cm bedzie miec dzidzia na usg!! Czasem wieczorkiem jak leżę to sobie chyba juz wmawiam że czuję ruchy ale to tylko
jakieś bulgotanie ale lada dzien bądź tydzień pewnie coś poczujemy!!!
A ile dziewczyny macie na plusie w kg?? Bo ja już 5 kg trochę za dużo ale w w nogach mi sie tłuszczyk nie odkłada tylko talia jest jak belka zero wciecia ;D
ale co tam .....

reklama
u mnie 3 na plusie. A ciuszki już o tygodnia głównie ciążowe. Z normalnych dresiki, za duże dżinsy no i wszystko to co w gumkę.
Czy Wy tez coraz bardziej cieszycie się z brzusiów, mówicie do nich, głaszczenie i usmiechacie się?
Ja jak się wkurzę, to tylko dotknę maleństwa i wszytko mija jak ręką odjąć. A co mi tam :)

Ja bym juz tak chciała aby brzusio troche urósł chociaz mały też nie jest ;D ale ktoś kto nie wiem że jestem w ciąży to sobie może pomysleć że przytło mi sie trochę i brzuszek mi wywaliło !!!
Od czasu jak jestem w ciąży przymykam oko na wiele rzeczy po co mamy sie denerwować ????
Już część czytaj 2/3 moich rzeczy poszła w odstawkę - poskładane i ułożone na górna półkę szafy!! Do przyszłego roku niech leżą!!

Hi hi hi Karolla po przeczytaniu Twojego posta jakoś humor mi się poprawił:) Ja tez się juz prawie w nic nie mieszczę wczoraj na spacer ubrałam spodnie mojego taty :):):) Co do wagi to narazie przybyło mi 2 kg nie wiem czy to mało czy duzo ale jakoś nie moge przybrac bo cały czas mąż mnie wyciaga to na spływ akjakowy to na rowery, a ostatnio przeciągnął mnie po lesie 15 km więc chyba nie mam szans za dużo przybrać :) Mam pytanko zaczyna Wam juz dokuczac kręgosłup albo stawy bo mi szczegolnie biodra wysiadaja po tych diabelskich spacerkach ;):)
Kurcze Karolla ja tez gdzies talie zgubiłam ojjjj hi hi hi :):)
SylwiaZ pewnie,że głaszcze i gadam z brzusiem i to jakie rozmowy hi hi hi az mi czasem głupio :)

Ja tez mam czasami wrażenie,że ludzie sie patrzą na mnie jak na jakiegos grubasia bo brzucho taki malutki ale jednak coś tam wystaje :) Grunt to sie nie przejmowac i nie wkurzać :):)

Mnie tez dzidzia pomaga leczyc smutki i leki a mamy ich niemalo niestety... Za to z ostatniego USG dostalam takie piekne zdjecie dzidzi, ze widac nawet noseczek i uszko. Nie moge sie napatrzec. Caluje Ania

Puma, będzie dobrze, zobaczysz. Po co się denerwujesz?
Anusiu, gdzie to sliczne dzieciątko? Dasz zobaczyć Twoje szczęscie?
Czekamy

reklama
Puma napisz jak wyniki jestem bardzo ciekawa!!
Co do spływu też byłam pod koniec lipca na Czarnej Hańczy ale tam mój mężuś sie raczej nawiosłował niż ja hi hi ;D ;D
na spacery też mnie wyciąga ale to dobrze troche ruchu nie zaszkodzi w wręcz przeciwnie ja 4 kg przytyłam w ciagu 3 miesięcy a ten piąty kg to teraz a dokładnie 0.8 kg wiec u mnie na poczatku poszła waga w górę a teraz baardzo powoli - na szczescie!!!

Do góry