reklama

USG

Dziewczyny dziekuję Wam bardzo :):)
Karollcia doktor już go nie mierzyła,coś nie bardzo sie miescił w USG :) Okłamałam Was przez przypadek,on waży 190 gr :):)Słuchalismy tez bicia jego( zaznaczam JEGO ale to fajne) serduszka,nieźle sobie poczyna:)
Co do testu potrójnego,dobrze,że robiła w Nova Medical bo doktor musiała wziąc moje wyniki i wrzuci je na kompa i dopiero wtedy będzie wiedziała co i jak ale z USG wynika,że wszystko ok.
Jejku dziewczyny nie macie pojęcia jak się ciesze:D:D
Karolla teraz z niecierpliwością czekam na Twoją wizytę,ciekawe jak tam w Twoim brzusiu poczyna sobie kruszynka:):)
Pozdrowionka papapa

reklama
No to Pumus masz już kawał chłopaka w sobie hi hi super alez sie cieszę !!
Pozdrowionka i całuski dla małego!!!
W piatek dam znac jak bede po wizycie czyli ok 20.00
jeszcze tylko 48 godz :D

Puma, gratuluję syneczka!!! Ale fajnie!!
dziewczyny, może w zimie nie będą nam upały dokuczać, ale w czym będziemy chodzić?? Ja to się w soją kurtkę zimową nie mam szans najmniejszych zapiąć! Wlaśnie dziś to odkrylam, nawet w skórzaną kurtkę już się nie zapinam :-[ hehe, pozostaje mi kurtka męża (tylko, że on jest szczupły) albo ...koc ;D

Pewnie, koce w kratę.
Wiecie, że zupełnie przypadkiem, w ciuchlandzie znalazłam b. fajną kurtkę na zimę.
Wełniana, do kolan, na suwak (guziki nie będą się rozjeżdzały na brzuszku), i z takimi fajnymi cięciami (nie będę wyglądać jak bania). Kosztowała całe 20 zł, natomiast upranie już 25.
Może trzeba wyruszyć na łowy do ciuchlandów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry