reklama
Puma jeśli chodzi o brzdąca to nie mogłam sie oprzec i kupiłam mu tez w H&M na manhattanie (bo tam widziałam promocje)
komplecik taki cieplejszy na luty z kaczuszkami w kolorze żółtym (neutralny póki co
)
i skarpeteczki kupiłam i bluzeczki z kubusiem puchatkiem a od teściowej dostałam z mothercare piękny komplecik - spodenki i kaftanik z bluzą z króliczkiem
i czapeczke z rękawiczkami na wyjście ze szpitala, aha i mam ręczniczek kapielowy i kocyk !! Wszystkie rzeczy są słodkie
Kasiu ale masz fajnie ja mam przeczucie że tez w brzusiu jest dziewczynka no ale zobaczymy!!
komplecik taki cieplejszy na luty z kaczuszkami w kolorze żółtym (neutralny póki co
i skarpeteczki kupiłam i bluzeczki z kubusiem puchatkiem a od teściowej dostałam z mothercare piękny komplecik - spodenki i kaftanik z bluzą z króliczkiem
i czapeczke z rękawiczkami na wyjście ze szpitala, aha i mam ręczniczek kapielowy i kocyk !! Wszystkie rzeczy są słodkie
Kasiu ale masz fajnie ja mam przeczucie że tez w brzusiu jest dziewczynka no ale zobaczymy!!
Karolla to widze pewne podobieństwo hi hi ja też nie mogę się oprzeć tym ślicznym ciuszkom i kupiłam parę koszulek,body i śpioszków tez narazie w neutralnym kolorze beżowym.Może po tym tygodniu będziemy mogły zacząć kupować coś w bardziej konkretnych kolorach
Ehhh fajnie jest być w ciąży 

Z miłą chęcią tylko ja muszę się wstrzymać przez kilka tyg bo maż mi mówi ze przesadzam z zakupami twierdzi że robię to za szybko ach ci faceci nic nie rozumieją
obiecałam ze kolejne ciuszki kupie jak bede już pewna płci i bedę mieć odpowiedni kolorek
Kupowanie takich malutkich rzeczy to cudowna sprawa nigdy zakupy nie sprawiały mi tyle radosci !!!
Pozdrowionka
obiecałam ze kolejne ciuszki kupie jak bede już pewna płci i bedę mieć odpowiedni kolorek
Kupowanie takich malutkich rzeczy to cudowna sprawa nigdy zakupy nie sprawiały mi tyle radosci !!!
Pozdrowionka
Ehhh Ci mężczyźni 
Mój mężusio też jest zadziwiony jak to można się zachwycać i już coś kupować.Ja tez nie chcę już kupowac neutralnych ciuszków i musze moja mamę powstrzymywac,żeby nic nie kupowała zanim nie dowiem sie płci dzidziuśka.A co do radości z ich kupowania jest nieporównywalna z niczym innym i najlepsze,że wszystko jeszcze przed nami 

Czesc dziewczyny. Ja jeszcze nic nie kupilam, ale samo do mnie przyszlo bratowa mi nawiozla 4 reklamowy po mojim chrzesniaku, prawie nie zniszczone, a jak bedzie dziewczynka to nic jakos dam rade bo wiekszosc w neutralnym kolorze. Dzis bylam z mezem w sklepie zorientowac sie w cenach lozeczka i wozka ehhh... trzeba przycisnac pasa i zbierac kase. Pozdrawiam 
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Witam.
Faktycznie ceny rzeczy dla maluszkow sa obledne ,ja juz zaczynam kupowac narazie neutralne bo niechcemy wiedziec z mezem plci chcemy niespodzianke.Mam na tyle dobrze ze wozek bede miec po Oskarze teraz musielismy malemu kupic lzejszy bo ja juz nie dawalam rady z tym kolosem ale dla maluszka bedzie w sam raz tylko bedziemy musieli dokupic 2 lozeczko bo ja twierdze ze 1,5 roczne dziecko jeszcze jest za male na spanie na tapczanie.a tak to reszta akcesoriow jest po Oskarze
pozdrawiam
Faktycznie ceny rzeczy dla maluszkow sa obledne ,ja juz zaczynam kupowac narazie neutralne bo niechcemy wiedziec z mezem plci chcemy niespodzianke.Mam na tyle dobrze ze wozek bede miec po Oskarze teraz musielismy malemu kupic lzejszy bo ja juz nie dawalam rady z tym kolosem ale dla maluszka bedzie w sam raz tylko bedziemy musieli dokupic 2 lozeczko bo ja twierdze ze 1,5 roczne dziecko jeszcze jest za male na spanie na tapczanie.a tak to reszta akcesoriow jest po Oskarze
reklama
Podziel się: