reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG

Kasiu gratulacje:)
Karolla dzięki za info,pójdę zobaczyć bo już w nic się nie mieszczę,może coś się trafi:)Kupowałaś już coś może dla brzdąca??Pozdroofki!!!!!

reklama
Puma jeśli chodzi o brzdąca to nie mogłam sie oprzec i kupiłam mu tez w H&M na manhattanie (bo tam widziałam promocje)
komplecik taki cieplejszy na luty z kaczuszkami w kolorze żółtym (neutralny póki co ;) )
i skarpeteczki kupiłam i bluzeczki z kubusiem puchatkiem a od teściowej dostałam z mothercare piękny komplecik - spodenki i kaftanik z bluzą z króliczkiem
i czapeczke z rękawiczkami na wyjście ze szpitala, aha i mam ręczniczek kapielowy i kocyk !! Wszystkie rzeczy są słodkie :D

Kasiu ale masz fajnie ja mam przeczucie że tez w brzusiu jest dziewczynka no ale zobaczymy!!

Karolla to widze pewne podobieństwo hi hi ja też nie mogę się oprzeć tym ślicznym ciuszkom i kupiłam parę koszulek,body i śpioszków tez narazie w neutralnym kolorze beżowym.Może po tym tygodniu będziemy mogły zacząć kupować coś w bardziej konkretnych kolorach:):)Ehhh fajnie jest być w ciąży :):)

Z miłą chęcią tylko ja muszę się wstrzymać przez kilka tyg bo maż mi mówi ze przesadzam z zakupami twierdzi że robię to za szybko ach ci faceci nic nie rozumieją
obiecałam ze kolejne ciuszki kupie jak bede już pewna płci i bedę mieć odpowiedni kolorek :p
Kupowanie takich malutkich rzeczy to cudowna sprawa nigdy zakupy nie sprawiały mi tyle radosci !!!
Pozdrowionka

Ehhh Ci mężczyźni ;):)Mój mężusio też jest zadziwiony jak to można się zachwycać i już coś kupować.Ja tez nie chcę już kupowac neutralnych ciuszków i musze moja mamę powstrzymywac,żeby nic nie kupowała zanim nie dowiem sie płci dzidziuśka.A co do radości z ich kupowania jest nieporównywalna z niczym innym i najlepsze,że wszystko jeszcze przed nami :):)

Czesc dziewczyny. Ja jeszcze nic nie kupilam, ale samo do mnie przyszlo bratowa mi nawiozla 4 reklamowy po mojim chrzesniaku, prawie nie zniszczone, a jak bedzie dziewczynka to nic jakos dam rade bo wiekszosc w neutralnym kolorze. Dzis bylam z mezem w sklepie zorientowac sie w cenach lozeczka i wozka ehhh... trzeba przycisnac pasa i zbierac kase. Pozdrawiam :)

Witam.
Faktycznie ceny rzeczy dla maluszkow sa obledne ,ja juz zaczynam kupowac narazie neutralne bo niechcemy wiedziec z mezem plci chcemy niespodzianke.Mam na tyle dobrze ze wozek bede miec po Oskarze teraz musielismy malemu kupic lzejszy bo ja juz nie dawalam rady z tym kolosem ale dla maluszka bedzie w sam raz tylko bedziemy musieli dokupic 2 lozeczko bo ja twierdze ze 1,5 roczne dziecko jeszcze jest za male na spanie na tapczanie.a tak to reszta akcesoriow jest po Oskarze:) pozdrawiam

reklama
A no wlasnie dobrze jest cos odziedziczyc :) po jkims dzidziusiu lub po swojim starszym zawsze to troche latwiej. Pozdrawiam mamusie i ich brzusie :)

Do góry