reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG

Bunia, gratuluję. Już nam rośnie mała damulka, zakłada nóżkę na nóżkę. Fajnie.
No i całkiem jest spora jak na swój wiek, prawda?

reklama
Bunia wielkie gratulacje super ze bedzioe dziewczynka :)
ja sie jutro dowiem juz sie ciesze :) i nie moge sie doczekac jutrzejszego USG :)

Dzieki dziewczyny myslam ze bedzie synek, ale pierwsza dzidzia to bez roznicy byleby byla cala i zdrowa.TYlko teraz mam problem z imieniem? cos musze wymyslec.Buziaki

Dzioobek czekam na relacje z Twojego usg.Pozdrawiam

Właśnie dajcie propozycje imion dla dziewczynek moze i ja coś zmienię w swoim typie
chciałam Julcia ale maż nie chce, i imię jest chyba zbyt popularne jak dziecko pójdzie do szkoły to bedzie mase
dziewczynek w klasie o tym imieniu!!
Kolejne moje typy to Zuzia, Hania, Zosia, Antosia!!

buniagratuluję córci
ciekawe jak dasz jej na imię, ja od poczatku myślałam, że u mnie będzie dziewczynka, a tu okazał się chłopak, ale szybko znalazłam dla niego imię i teraz wieczorami już wiem, że rozmawiam z Hubertem

Dla dziewczynek moje typy to:Anastazja,Wiktoria,Weronika,Patrycja,Karolina,podoba mi sie rowniez Martyna ale u mnie odpada moja bliska kuzynka takie imie dala.
Dla chlopca to zdecydowanie Oliwier

reklama
Do góry