Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie !!!
Nie odpisywałam bo uciekłam z pracy i nie założyłam sobie neta jeszcze w domku ale to kwestia czasu!!
Tak Puma też jestem pacjentką drOlszewskiej poznałam po adresie internetowym na twoim usg!!
Postaram sie niedługo wkleić moją dzidzkę może po 3 usg czyli pod koniec sierpnia!!!
Pozdrawiam
Karolla, masz wizytę pod koniec sierpnia?? Ja idę 24 sierpnia do dr. Olszewskiej, a to jeszcze okrutnie długie 19 dni Pozdrawiam i czekam na zdjęcie Twojego bobasia
Co za zbieg okoliczności też mam wizyte na 24 sierpnia po remoncie gabinetu, kurcze szkoda że z domku nie zabrałam zdjęcia USG mam skaner w pracy mogłabym wkleić no nic w poniedziałek się postaram kurcze jaki ten świat jest mały!!!!
Ja mam wizyte na 19.00 jak bede po pracy !!!!
A tak w ogóle to pewnie bedziesz znać już płeć jeśli oczywiscie chcesz znac bo ja chcę 24.08 bede prawie w 16tc doktor mowiła że może uda sie podpatrzyć
co tam w brzusiu siedzi