reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

No te szydełkowe są ładniej wykonane niż te uszyte i są takie bardziej milusińskie.
Oglądam posty z tego bloga i kobitka robi tam rewelacyjne szydełkowe zabawki. Polecam pooglądać starsze posty.

reklama
Czesc dziewuchy!!
Wrocilam wlasnie z zakupow i pije kawe i mam wolneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Atyde w zyciu bym nie zgadla ze to o mebelek chodzi, a ze o sekretarzyk to juz w ogole, jestem ciekawa jak wyglada, bo uwielbiam sekretarzyki. Zazdroszcze Ci zdolnego chlopa i zjoli tez, bo moj chociaz pracowal w ikei to najwyzej potrawi wniesc i wyniesc meble, i na tym koncza sie jego zdolnosci:-D:-D:-D:-D.
Ide dziergać, narka

Mam tylko rude buty, to sobie zaraz przypasuję do twarzyczki:-D:szok::-D. Myślałam o szamponie koloryzującym to z czasem będzie płowieć a potem znowu zrobię się na blond. Potrzebuję jakiegoś szaleństwa ,żeby od problemów odpocząć.

Oto sekretarzyk w formie surowej. I moje urlopowe dzieła. Inspiracje z blogów:
maikowa: święta
Modern spotyka vintage praktycznie: Śnieżne kule XXL

DSC06161.jpgDSC06167.jpgDSC06171.jpgDSC06179.jpgDSC06182.jpg

Amalfi to wypoczywaj !
Atyde wow sekretarzyk fajny choc myslalam ze to cos wiekszego takiego wielkosci biurka z zamykanymi drzwiczkami ala okiennicami :D ale ten tez stylowy i uchwyt piekny ;) na tej choince makaronowej ta rekawiczka czerwona boska, filcowa? no i z rudym mysle ze byloby Ci ok ;)

ja mam zmartwienie z moim pieskiem :( jutro wieczorem do weterynarza mamy wizyte umowiona i pojedziemy, martwie sie ... dobrej nocy!

Dotka, to nie dobrze, że Magnum źle się czuję. A właśnie dziś przeszła mi taka myśl, że zapytam Cię co u Magnusia. Nasz Max dostał dziś szczepionkę a mi śniło, że ugryzł mnie pies.
A sekretarzyk jest mini, bo taki potrzebowałam do przedpokoju na przechowanie czapki, rękawiczek, parasola, kluczy. Na razie mieszkam u rodziców to więcej tu nic nie inwestuję, bo dostałam dom dziadków ( ten co widać z mojego okna z gwiazdkami) i zbieramy na generalny remont. Dziadki mają tam dożywotnie prawo do mieszkania. Ale później chcemy zrobić wszstkie wnętrza po swojemu.
Zrobię sobie taki lekki, rdzawy rudykolor. Ciekawe jak będę wyglądać, ale potrzebuję zmiany.

reklama
Atyde to jak sie przeprowadzisz to bedziesz szalec z remontami i meblowaniem :) jak sie pomalujesz to koniecznie pochwal sie nowym kolorkiem ;) dzis wieczorem przed 20 mamy wizyte o wet.

Martus dzieki za inspiracje, takiej kartki jeszcze nie robilam

a tu inspiracja dla szydelkujacych - ubranka na kubki ;)

IMG_6154.jpgIMG_6156.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry