reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Atydea - fajny mebelek i ozdoby też :) Co do koloru nie doradzę, bo Cię nie widzę. ja kiedys miałam rudy i fajny był ale teraz nie farbuję włosów na razie.
No to teraz wstawię moje mebelki:
- to jest łazienka Zdjęcie689.jpg Zdjęcie687.jpg
- kuchnia (kafelki M też kładł sam)
Zdjęcie701.jpg Zdjęcie692.jpg

Zdjęcie694.jpg Zdjęcie695.jpg

Zdjęcie696.jpg

Zdjęcie698.jpg Zdjęcie700.jpg

- wejście do kuchni z neonem reklamującym Zdjęcie691.jpg papierosy w podłodze (heca, bo nikt w domu nie pali :-D)
Zdjęcia słabe, bo robione telefonem ale może coś wypatrzycie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Na dokładkę jedna z czapek.Zdjęcie706.jpg Kiepskie kolory na tym zdjęciu ale trudno. Czapkę dorabiałam do zdobycznego, zielonego szalika. Wstawiam w osobnym poście, bo do poprzedniego zdjęcie już nie chciało się zmieścić :(

Atyde sekretazryk jest superowy, chociaz ja tak jak DOTKA myslalam ze bedzie wiekszy, ale to nie ma znaczenia, skoro taki potrezbowalas, teraz go obklej i pokaz jak wyglada

zjola no tez masz fajnego zdolnego chlopa, tyle mebli Wam zrobil???:szok:
No i czapeczka elegancka, ja w tym kraju nie potrzebuje czapek niestety , tzn stety, bo nie lubie

Ostatnia edycja:
Amalfi - mój M wszystko zrobił sam, bo on jest modelarzem :) Stwierdził, że nie ma różnicy czy robi meble, czy samolot :-D Zrobił jeszcze kominek, jak go pstryknę, to wam pokarzę.
Co do czapek, to też nie przepadam ale ja jestem zmarźluch i bez czapki nie da rady :no:

Zjola ja tez jestem zmarzluch i czesto mam i czapke i na to jeszcze kaptur na glowe zeby bylo cieplutko ;) mebelki super, te sciany fajnie pozaciagane takie, szkoda ze zdj wieczorem robilas, bo szczegolow nie widac i tych papieroskow w podlodze tez nie ;) a czapka pierwsza klasa !

Dotka - ok, jak znajdę czas w dzień, to zrobię zdjęcia dzienne :) Papierosków w podłodze chyba jednak nie uda się zrobić, bo po pierwsze świecą, a po drugie szczebelki trochę zasłaniają. Mogę zdradzić, ze to reklama papierosów WEST. Nie wiem nawet, czy jeszcze je sprzedają?

Zjola, łał, łał, łał i gratulacje dla męża. Jest bardzo zdolny, wszystko pięknie zrobił i te pomysły i szczegóły. Ja jako krawcowa od razu wypatrzyłam część Singer-ki pod stołem w kuchni, świetny pomysł.
Czy na zdj. 8 jest zabudowana lodówka, jak tak to genialnie to wygląda i te zawiasy na wierzchu, właśnie taką opcję rozpatrywałam w serkretarzyku. Dwoje dzrzwi z zawiasami ale łatwij było M zrobić szuflady, przynajmniej tak myślał na początku. Fajne górne oświetlenie nad szafkami. W łazience genialna ta ściana i zabudowa umywalki. SAME OCH I ACH.
Czapka świetna, taki gruby splot, cudo.
Lecę gotować moją zupę schrek jak ją pieszczotliwie nazywam, bo jest zieloniutka.
A i jeszcze gardło mnie boli od nocy, wrryyy, nie lubię takich niespodzianek.
Na priva napisałm Ci gdzie możesz zobaczyć jaki mam kolor włosów.

Ostatnia edycja:
Atyde - właśnie stwierdziłam, że jestem dyslektykiem, bo w twoim nicku gdzieś widziałam "a" na końcu :confused:. Cieszę się, że Ci się mebelki podobają a w tej szafce to właśnie jest lodówka :) Projektowaliśmy te meble wspólnie, M je zrobił a ja malowałam. Ze ścianą w łazience podobnie, a ile żeśmy się nalatali po sklepach i napytali, jak taką ścianę zrobić, to historia! W końcu został użyty klej do kafli, paca do jego nakładania a do pomalowania użyłam lakierobejcy do drewna, ku ogromnemu zaskoczeniu pani sprzedającej w sklepie, bo głośno rozprawialiśmy o tym, że lakierobejcą będziemy malować ścianę :-D:eek:

Oj już zobaczyłam kolor, Ciebie i ... super, super! Laska z Ciebie, nie pogadasz :)

Ostatnia edycja:
Zjola, Dzięki kochana. Właśnie to jest najfajniejsze, że człowiek sobie coś wymyśli a fachofcy nie wiedzą jak to zrobić a człowiek sobie jakoś zawsze wykombinuje, niekoniecznie wg obowiązujących zasad.

reklama
Dziewczyny jestem pod ogromym wrażeniem:szok:
Atyde sekretarzyk świetny. Przydałby mi się taki do przedpokoju;-)
zjola szczena mi opadała, właśnie zbieram ją z podłogi... POdoba mi się styl waszych mebli, po prostu niepowtarzalne.

Do góry