reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

dotka biedny piesiu, to pewnie temu, ze ma jedna łapke i ją przeciąza sobie.
martusia dzieki za dedykacje;-)
atyde to pozniej sie pokaz jak sie przemalujesz :tak:, ja tez musze do fryzjera, bo powoli odrost robi sie dluzszy od reszty wlosow:crazy:

reklama
ZJOLA leżę i kwiczę z zazdrości. Kuchenna ława i stół to mój number one.
Dobrze widzę, że stół ma dół (ale się zrymowało)od starej maszyny do szycia? Przepiękne i super pomysł.
Osobiście wolę minimalizm ocieplony kwiatami, owocami, malunkami na ścianach, elementami drewnianymi...
Doceniam talent męża i Twój zmysł artystyczny. Jak mniemam projekt Twój.

Piesiowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Kolorowych

amalfi ja też musze zabrać się za bucikowanie, nie mam jeszcze żadnego na koncie. Czekam na Twoją kolejną pracę.
Dotka przytulam Magnusia. NIech mu się szybciutko polepszy.

Dzieki dziewczyny kochane jestescie, dzieki za wsparcie :*
Amalfi tak to dlatego ze ma ta jedna lapkei caly ciezar na niej spoczywa z przodu.

jestem tak przekoszona dzis bo spalam niecale 5h a bardziej czuwalm kiedy zacznie sie wybudzac, po 3 w nocy na dwor z nim wyszlam zeby wysikal sie, jeszcze dziala troche ta narkoza bo taki waciany jest i senny. oby mu to pomoglo. tak strasznie sie balam ze sie nie wybudzi z tego,bo wolalam go a tu nic zero reakcji.

ja jestem nieprzytomna do tego stopnia ze rozmawiajac ze swoim przez tel rano pow na pozegnanie do niego "Dobranoc" :D chyba musze predzej kawe wypic bo nie wiem jak ja ten dzien przezyje

Amalfi - ten trampeczek jest cudny!!!

Atyde - jak na mój gust rudy będzie Ci pasował :)

Dotka - oby psinka wydobrzała &&&&&&&&&&&&&&&&&&. Wypij kawkę i postaw się do pionu.

Martusia - całe mieszkanko tak mamy urządzone, oprócz pokoju młodego, chociaż u niego też nie jest normalnie, bo ma spanie na szafie. Szafę projektował mój M, tylko, że jest z płyty meblowej, wycinanej w zakładzie stolarskim. M zrobił też w całym mieszkaniu drewniane parapety, które są nałożone na stare, betonowe. Jak znajdę chwilę czasu, to wrzucę zdjęcie kominka, który M sam robił :) Dodam, że dopiero się uczył i rozbierał go 3 razy :szok: Ale udało się i działa bez zarzutu już 5 lat. Dodam, że ogrzewamy nim całe mieszkanie a na dokładkę mamy jeszcze gazowe.

Libby - stół w kuchni jest z plastra dębowego, z którym lataliśmy po całym mieście, bo nikt nie miał takiej dużej maszyny, żeby go przeheblować, ale w końcu się udało a dół jest z maszyny :) Kto przyjdzie, to huśta pedałem, dobrze, że nikogo jeszcze nie wkręciło, haha. My lubimy taki styl wiejskiej chaty. mamy też częściowo odsłonięte cegły na ścianach w kuchni i pokoju.

Zjola to taki troche rustykalny styl u Was ale wszystko z takim smaczkiem urzadzone i na swoim miejscu ;)
Kawke juz wypilam jest ciut lepiej

a tu inspiracja, szydelkowe etui na telefon i niebawem wielkanoc, kurki na jaja
1_f.jpg2062617231.jpg

Ostatnia edycja:
Nom śliczne im wiecej szydelkowych tworow ogladam tym bardziej alepie motywacje zeby sie za to zabrac, ale najpier wporzadki w szafkach z ciuchami zaplanowalam na weekend :)

garsc czapeczek jeszcze mi strasznie sie podoba ta z sowa :D jest boska i te uszy myszki, tu macie cala mase takich czapek - zakochalam sie w nich!

http://danmari-art.blogspot.com/

2063288814.jpg2063288814_1.jpg2063638913.jpgP8160079.jpgP8160081.jpgP8160087.jpgP5250259.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Wybaczcie ale totalnie brak czasu na bb przed tą przeprowadzką :-(
Mój dom pustoszeje,wszystko stoi w kartonach,jutro zaczynamy przeprowadzkę do wymarzonego domu z ogródkiem :tak: a potem parapetówa :-D:-D

Wszystkie dziewczyny,bez wyjątku śliczne prace robicie :tak:

Ja zaniedbałam ostatnio zdjęcia ale jak tylko uporam się z przeprowadzką zacznę znowu biegać z aparatem:)Nawet mój szef w pracy pytał się mnie wczoraj kiedy wstawię kolejne zdjęcia na fb :-)...to miłe bardzo jest!

Dotka a co byś powiedziała gdybym zechciała takie etui na mój telefon?:tak:

Do góry