reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

AS moj boze!! Trzymaj sie jakos. Widze,ze pod gorke to Ty tez masz, ale trzymaj sie mała jakos, Jezu nie wiem co napisac, pzrysiegam!!
basia, no ja jakos nie moglam pokomnczyc robotek, ale zaraz wstawie zdjecie, bo jeszcze dwa rzadki mi zostaly. I muszka zajebista, chyba tez zrobie taka, ale najpierw inne zamowienie mam;-)
zjola a jak u Ciebie staranka?? Bo ja mierze tempke i chyba mam bezowulacyjny cykl, wszystko stoi mi na 36,5, dwukrotnie spadla mi tempka, wiec nic z tego raczej. Moze w przuyszlym cyklu bedzie lepiej:-( A skad wiesz ze Ty masz owulke teraz??

DOTKA ATYDE MARTA czesc babki!! Jak tam po jedynym dniu jaki nam sie nalezy???:-).. TZn naleza sie nam wszystkie dni, ale jeden jest nam dany przez samcow heh. Moj chłop wczoraj posciel wyprasował, bo mu powiedzialam ze ja mam swoje swieto i nie moge ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
quote_icon.png
Napisał annte
Wiadomości z ostatniej chwili.
Rozmawiałam z As, nadal leży na porodówce pod ktg, ale krwawienie ustąpiło, jest tylko plamienie. Wczoraj straciła ok 0,5l krwi. Krwawienie było od łożyska. Założyli jej wkładkę. Czekają do wieczora, jeśli sytuacja będzie unormowana to wróci na patologię. Z Karolinką jest wszystko dobrze. As nie czuje się najlepiej psychicznie, mówi, że ma już dość tych wahań. Najważniejsze, że jest pod dobrą opieką.

Amalfi - ja wiem, że mam owulkę, bo mnie zawsze bardzo mocno w boku kłuje, jak kolka. Mam to sprawdzone, bo jak czasami brałam leki antykoncepcyjne, to nigdy mnie nie bolało. Poza tym w czasie tego kłucia kilkakrotnie miałam usg i zawsze wykazywało, że mam owulację. Co prawda nie jestem w stanie stwierdzić dokładnie co do dnia, bo kłuje mnie średnio 3 dni, ale wiem, że właśnie w tych dniach należy wzmóc działania :) Kiedyś jednak kupiłam testy owulacyjne, które zawsze pokazywały, że nie mam owulacji a mimo to zaszłam w ciążę dwa razy, więc im nie dowierzam. Temperatury nie mierzę, więc nie jest dla mnie wskaźnikiem. Mam jednak nadzieję, że twój cykl jednak zaowocuje jajeczkiem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Aha dodam, że robiłam badanie rezerwy jajnikowej i mam wyniki lepsze od niejednej 30-o latki (tak gin powiedział) więc raczej cykle mam owulacyjne. Oby tylko już teraz po histeroskopii wszystko poszło po naszej myśli :tak:. Mam nadzieję, że tylko zrosty były przeszkodą.

Amalfi co ty 2 rzadki godzine robisz? ja wcinam 2 sniadanko i zagryzal ogorem kiszonym pycha
Zjola robisz ta tuniko-sukienke szara ze zdjęcia?
As kochana trzymaj sie dzielnie, musi Ci byc bardzo ciezko, trzymam &&&
Martusia jak am Ci idzie robienie komina?

Marta ogladalam juz troszke, chociaz w nocy nie mialam za duzo czasu, wroce do fotek dzis po pracy,bo ide sie malowac teraz i spadam, Ty chyba cos z makijazem wrzuciłas?? Czy sie myle?? Poogladam jak wroce
AS trzymaj sie skarbie, przeciez silna babka jestes!!! Wiem, ze ciezko Ci. Tule
Zjola wiec jednak nie owulke a płodne czujesz! Ja nie czuje w tym cyklu w ogole jajnika, wiec to by sie zgadzało ze cykl bezoowulacyjny

A to moj kocyk dla chłopczyka tym razem:Zobacz załącznik 445116Zobacz załącznik 445120

Amalfi roboty sporo ;) jakie wymiary ma? a wzr to kojarzy mi sie ze wzorem na meskich skarpetkach haha :-)

Cześć dziewczyny.
Kurcze, ale wiadomości. Biedna As, też przez ro przechodziłam:-( Najgorsza jest ta niepewność i czekanie:-(
Amalfi fajny ten kocyk. Ciekawy pomysł.

Duzy jest, nie wiem jakie rozmiary ma, nie mierzylam. Nie wiem jakie skarpetki dotka nosi Twoj chłop:-D, ale u mojego takowych nie widzialam :no:, a szkoda, bo byloby kolorowo. Przyszla mi wloczka zielona wreszcie, wiec moge konczyc kolejny kocyk i poduszki tez. Potem wezme sie za zabawki, bo dawno nie robilam. Dobra, spadam do roboty:-:)-:)-(, i jeszcze 3 dni i weekend!!!

haha moj tez takich nie nosi cale szczescie :-) no to super ze masz juz material do roboty, ja mam do zrobienia jeszcze jedna kurke i sie zastanawiam co by tu dalej zrobic ;)

reklama
Dotka - na razie nie robię tej szarej, teraz kopiuję bluzkę, którą mam i chcę na jej bazie zrobić sukienkę. Ma fajny wzór zrobiony z tutoriali w kształcie kwiatka :) Zrobiłam już całe plecy bluzki, potem zrobię przód i rękawy a potem będę ją przedłużać :)

Amalfi - no można by rzec, że czuję dni płodne ale nierozerwalnie związane z jajeczkowaniem, bo ból pojawia się jak pęcherzyk rośnie a potem pęka.

Nowe wieści od As - na wizytowo

Do góry