reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

As, trzymaj się, jestem myślami i modlitwą z Tobą.

Skończyłam wyszywać tulipany, na razie zostaja u mnie.
Ozdobiłam też pudełko po słodkościach, teraz trzymam tam koroneczki i koraliki.
Uszyłam sobie kosmetyczkę z resztek z mojej bordowej spódnicy.
Tyle wyhaftowałam na lnie, krzyżyki mają 2X2 mm. Uszyję z tego poszewkę na poduszkę z brązową wypustką.

I kto mi przysłał śnieg i mgłę do Bielska :szok::angry::no::wściekła/y: DSC06401.jpgDSC06411.jpgDSC06413.jpgDSC06417.jpgDSC06437.jpgDSC06438.jpg

reklama
Atyde - śliczności! A ja chciałam głupia kosmetyczkę kupować! Świetny pomysł, sama sobie uszyję :) Dzięki za podpowiedź :-)
Dostawa śniegu dotarła też do Gliwic :(

a u mnie wczoraj troche popruszylo, a dzis juz jest w miare ok, choc slonce juz zaslonily chmury

Zjola pokaz kawalek swojego dziela, jestem ciekawa tego wzoru
Atyde pudeleczko na koroneczki super ozdobilas i widze ze wnetrze tez zostalo, super przegrodki sa :) reszta tez bardzo praktyczna i ladna

Kamea - no to my sąsiadki jesteśmy :)

Dotka - obiecuję, że zrobię zdjęcie tego nieszczęsnego sweterka i tego kawałka sukienki, który już spłodziłam. Wrzucę zdjęcia w poniedziałek :tak:

ATYDE ty jak zwykle polecialas ostro wow!
ZJOLA niech Ci bedzie ;-)
KAMEA ZJOLA ja w sumie tez z południa, latam do Katowic lub Krakowa na lotnisko, wiec blisko Was;-)

Witam się z Wami.
Jeszcze na porodówce ,ale w oczekiwaniu na przeniesienie na patologię.
Być może dostaliśmy od Boga znów kilka dni niezbędnych dni ,ale to i tak bardzo wiele.:tak:

Dziękuję za waszą wirtualną opiekę i trzymanie kciuków.

heja
witam sie z wami,,dawno mnie tu nie było..
w
idze ze rozkitacie sobie..bo zdolne rzeczy tu nowe...az miło popatrzec

a ja zajęłam się origami modułowym..zrobiłam pare jajek i koszyk.teraz dalej robie..pokaze wam jak bede miala aparat

As witaj dobrze ze jest choc chwilowo lepiej kazdy dzien dla Ciebie na wage zlota, trzymam kciukaski zeby krawwienie juz nie powrocilo &&&

Koralikowa origami modulowe, hmmm co to origami to wiem ale modulowe, tym bardziej czekam na fotki zaciekawilas mnie...

a ja zrobilam dzis karteczke taka inna wg kursu z netu, podaje linka
http://www.youtube.com/watch?v=SfT4kaDwjKc&
feature=channel_video_title

oraz kurke ostatnia, jutro w dzien cykne fotki i Wam pokaze ;) milego wieczorka!

Edit:

nikt sie nie odezwal od wczoraj wiec dalej ja nawijam ;) wklejam fotki, a i mam pytanie jak sie robi sciagacz?IMG_9119.jpgIMG_9122.jpgIMG_9125.jpgIMG_9127.jpgIMG_9128.jpgIMG_9129.jpgIMG_9132.jpgIMG_9134.jpgIMG_9137.jpgIMG_9138.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem, ale wczoraj pracowałam do 19, potem byłam na imieninach babci emka i wrócilismy o 21.30 i oglądaliśmy nowy sezon Housa, dziś też w robotce byłam.
Dotka, piękne kurki, zazdroszczę, że już się przygotowałaś na święta.

Do góry