reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

DSC03559.jpg Dotka, wrzucam zdjęcie, osobno góra i osobno dół. Będę je zszywać razem tylko jeszcze wylamuje brzeg spódnicy. Zamierzam dodać miętowy pasek, paznokcie. Złote szpilki i kopertówkę, tą co miałam na Sylwka. Jak mi się uda znależć to jeszcze chce koronkowe miętowe wdzianko. Jeszcze jutro tylko jedna 12 i wolne :-):-)

reklama
o wow, fajny kolor, mi by bylo za blado w takim bo ja blada jestem, fajnie spodnica zakladana, ale ja bym wiekszy dekolt proponowala :) ciekawa jestem efektu koncowego, doczekac sie nie moge juz!

Cześć babeczki!

Niestety znowu się nie udało :( Wczoraj miałam plamienie a dzisiaj temperatura spadła do 36,7. Trochę nas to podłamało. Obydwoje stwierdziliśmy, że jak na razie nie będziemy już wspomagać się IUI ani IVF. M leci do Japonii na 5 tygodni, ja mam urwanie głowy na kursie, przede mną egzamin na wymarzone prawo jazdy na motocykl (oby chociaż to mi się udało), musimy wrzucić na luz. Ostatnie 4 lata bardzo dużo nas kosztowały wolimy przyzwyczaić się do myśli, że nie będziemy mieć dzieci i skierować uwagę na inne tory. W związku z tym wszystkim mniej się będę udzielała na forum ale na pewno od czasu do czasu zajrzę do was, żeby zobaczyć co się dzieje.

Buźka moje kochane, trzymam za Was bardzo mocno moje wszystkie kciuki :tak::tak::tak:

Zjola poki nie ma @ jest nadzieja, poza tym temp spada tez ponoc na implantacje, ktory dc masz? bo widze ze usunelas suwaczek. Ja na poczatku cazy nawet mialam wachania temp wiec chyba nie ma reguly i nie sugeruj sie nia az tak bardzo, ja w dniu @ tez dostalam plamienia nitki brazowe ktore byly przez 3 dni i teraz tak samo w czasie spodiewanej @

a za prawko trzymam kciuki i pamietaj nie rezygnuj z marzen nigdy !!!!!!!!

Dotka to 11 dzień po IUI a 23 dc. Z tym, że u mnie plamienia zawsze oznaczały jedno. W ciągu moich 3-ech ciąż nigdy nie plamiłam, nawet przy dwóch, które obumarły.

Chcialam cos ogłosic i wiem, ze wyda sie to Wam nieprawdopodobne, bo mnie tez sie wydaje.
Ja zjola stracilam juz nadzieje, nie dałam sie namowic nawet o gadaniu o dzieciach, a o robieniu dzieci to juz kompletnie,
zapytajcie dotki, bo jeszcze niedawno mnie namawiala i mowila ze to niesamowite jest miec dziecko itd, ale ja sie juz
poddałam, stwierdziłam , ze nie bedziemy miec dziecka, trudno! Kupilismy psa! I zwariowalismy na jego punkcie, własciwie nic nie robilismy, tylko go "przewijalismy" i karmilismy i latalismy na spacerki,nie mielismy czasu na bzykanie nawet, poza jednym razem;-). I tak oto @ spozniala mi sie juz z 10 dni, a ja glupia myślałam ,ze tak musi byc, ze jakas torbiel znow czy cos, potem plamiłam, wiec mowie, tak, jak myslałam, rozkreca sie @ pewnie juz, potem krwawiłam nawet czysta krwia,ale z tyłu głowy mialam caly czas, zeby jednak zatestowac i w 37dc zatestowalam i ujrzalam 2 krechy. Poleciałam do szpitala szybko i umowilam sie do polskiego gina na niedziele tez , w szpitalu zobaczyli pecherzyk tylko, nic wiecej, a u polskiej ginki juz widzialam fasolke :-), ale tez i przyczyne krwawienia, ktora byl krwiak, wiec dostałam wolne , (na ktorym jeszcze jestem) i kazala mi lezec. Wczoraj bylam znow u ginki i krwiaka nie ma juz prawie, wiec postanowilam Wam o tym wreszcie napisac. A moja ciaza jest młodsza od dotki ciazy tylko o 4 dni, wiec jak ona mi o tym mowila, to ja jej zazdroscilam, nie wiedzac o tym ,ze sama jestem w ciazy. Nie wiem czy donosze ta ciaze, ale ciesze sie ,z e moglam tego doswaidczyc, co teraz doswiadczam, jest super, nawet jak rzygam co rano;-), bo rzygam :rofl2:. A oto moja fasolka 16-cie mm ma juz :
Zobacz załącznik 473754

Amalfi - zamurowało mnie :szok: Cieszę się twoim szczęściem :tak:

Dotka, Amalfi - trzymam kciuki za wasze dzieciaczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ZJOLA mnie tez zamurowało, uwierz. Wiec ja Ci radze zapomniec o starankach, bierz motor, poczuja wiatr we wlosach, kup psa, zmien prace i nie bzykaj sie z zegarkiem w reku, a zajdziesz! I kup biosteron! Bralam to, nie wiem czy mi to pomoglo ale bralam 3 cykle, doradzili mi to w angeliusie i ze duzo kobiet zachodzi na tym podobno, kupuje sie bez recepty, idz, kup, bierz i jak twoj przyjedzie z tej japonii to zie z nim ładnie przywitaj;-) i zajdziesz, tylko nie licz dni cyklu:angry:. Zreszta u Ciebie to za wczesnie na poddanie sie wiec ja jeszcze zaciskam &&&&&

reklama
Amalfi :) to teraz suwaczka machaj
i dziewczyny cuda naprawde sie zdarzaja, my z Amalfi kiedys rozmawialysmy i twierdzilysmy ze tak owszem ale nie nam, ja tam zawsze wierzylam ze kurde musi sie udac chocby nie wiem co, bo ja taka optymistka strasznie jestem, Amalfi moje przeciwienstwo wiec skuteczni potrafila zgasic moja wiare :p hehe ale ja nie z tych co lamia sie jak zapalki na wietrze i jeszcze ta wiare w niej dalej rozbudzalam. To jest naprawde nieprawdopodobne bo najwiekszy cud zdarzyl sie nam obu i to prawie w tym samym czasie :-)

Do góry