reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
zjola jedż pewnie,,zobaczysz chociaz czy wsio ok....
amalfi
ZJOLA Raczej musisz cos brac na podtrzymanie, bo masz dwa aniolki i w sumie nie powinnas pracowac nawet o motorze mozesz zapomniec narazie. A chłop wie? Czy dasz mu jakis prezencik, po ktorym sie domysli? Ja bym to drugie zrobila na Twoim miejscu.
Ale co ty chłop już wie
. Ja w gorącej wodzie kompana jestem!
Co do leków, to najbardziej chodzi mi o clexan, na rozrzedzenie krwi. Leki na podtrzymanie owszem wezmę ale u mnie z hormonami nie było problemów a poronienia były zatrzymane i trzeba było kończyć ciąże zabiegami, bo przez 3 tygodnie od obumarcia zarodka organizm nie chciał przyjąć do wiadomości, że powinien się oczyścić. No nic podporządkuję się zaleceniom lekarza.

Co do leków, to najbardziej chodzi mi o clexan, na rozrzedzenie krwi. Leki na podtrzymanie owszem wezmę ale u mnie z hormonami nie było problemów a poronienia były zatrzymane i trzeba było kończyć ciąże zabiegami, bo przez 3 tygodnie od obumarcia zarodka organizm nie chciał przyjąć do wiadomości, że powinien się oczyścić. No nic podporządkuję się zaleceniom lekarza.
Koralikowa
zjolaa bedzie dobrze
dotka85
kiedy na bete idziesz?
no wlasnie o motowrze mozesz zapomniec haha
to sie najezdzilas motorem, tak jak ja na koniach chcialam karnet kupic i stoj do jazdy a tu fasolka sie zjawila
jednak to psychika blokuje, trzeba sobie znalezc zajecie pasje i wtedy cud sam znajduje odpowiedni moment
dobrze ze motoru nie kupilas jeszcze teraz kase na wyprawke przeznaczysz
ale sie ciesze :-)
no wlasnie o motowrze mozesz zapomniec haha
reklama
Koralikowa
zjolus no idz na betke i za betke &&&&&
Podziel się: