reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Dotka - czuję się bez zmian, Cyc pobolewa i brzuszek lekko ćmi, jak na @ ale to już 5 dzień, więc raczej macica się rozciąga. Mdłości nie mam ale zaczynają chodzić za mną warzywka na parze :-D

Dotka - ale szału nie ma z tymi zachciankami :) Na razie wcinam bułeczkę z pastą łososiową :) Warzywko jak ta lala :-D

A ja przerzuciłąm sie z ciemnego chleba na bialy, masakra! Od lat nie jem bialego pieczywa, a teraz pol chleba potrafie zjesc w ciagu dnia :szok:

Noooo Amalfi - bardzo ładnie :tak: Mnie się zamarzyły chipsy z pieca ale nie mam kogo do sklepu wysłać a w dodatku leje i grzmi. Z braku laku opycham się musli.

ZJOLA no zobaczymy jakie Ty bedziesz miala zachcianki, ja na poczatku tez nie mialam ;-). Chipsy tez jadlam na poczatku, bo na słone mnie brało i mdliło mnie wtedy, wiec nic innego nie mogłam heheh. A teraz mnie juz nie mdli, po 12tc sie wreszcie skonczylo :-) jupi!

Amalfi - ale widzę, że na suwaczek się nie skusisz. Mnie też jakoś nie spieszno. Boję się zapeszyć. No to gratulejszyn tego 12 tygodnia, super!!!!

reklama
ZJOLA ja nie robie suwaka, bo nie jest mi to do niczego potrzebne, nie pisze na styczniowkach nawet, ja wiem ktory to tydz, a Wam bede co jakis czas przypominac, wiec przypominam , ze od jutra leci mi 13tc:-)

Do góry