Ja też chyba na marcówki nie wejdę, bo na innych wątkach już się zżyłam. Po co to mnożyć? Do jednego wątku próbowałam się dopasować i nie wychodzi, ja tam wole stare śmieci i was moje kochane
Kciuki za następny tydzien &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
amalfi
Fanka BB :)
Ja mam to samo , podczytuje styczniowki, bo DOTKA tam jest, ale pisac mi sie nie chce o pierdołach, za duzo ich tam jest. A jak chce cos wiedziec to podczytam je i juz ;-). Na poczatku objawy czytałam jakie maja, teraz sa nudy, pod koniec znow zrobi sie ciekawie :-)
Martusia85
hej, a ja wróciłam z weekendowego wypadu pod namiot
Fotki oczywiście na fb...
Agnieszka-gratulacje!
Agnieszka-gratulacje!
Koralikowa
Heja
Ja tez wrocilam z wypadu wekendowego.
Aga wow super,gratki,a co dostaniesz?
Martusia pod namiot,to jeszcze ktos tak jezdzi,a pogoda byla,bo u mnie non stop leje.
Amalfi docia zjola jak tam ciezaróweczki nasze?
Ide lulu dobranocka.
Ja tez wrocilam z wypadu wekendowego.
Aga wow super,gratki,a co dostaniesz?
Martusia pod namiot,to jeszcze ktos tak jezdzi,a pogoda byla,bo u mnie non stop leje.
Amalfi docia zjola jak tam ciezaróweczki nasze?
Ide lulu dobranocka.
Koralikowa
docia i jak tam??
zjola to dobrze...
zjola to dobrze...
Martusia85
koralikowa ano jezdza tak jeszcze ludzie Musze przyznac ze dosc sporo ludzi bylo pod namiotami
a to przeciez duzo tansze niz wynajmowanie pokoi 
Koralikowa
Martusia no i super,powiem ci ze ja od małego pod namiot jezdzilam,ale teraz nikt by ze mna nie pojechal-takie to teraz wygodnie tylko chca,a ja uwielbialam namioty.
reklama
dotka85
Morfologia sie poprawila tzn hemoglobina podskoczyla do 13
jupiiii ale neutrofile i limfocyty poza norma ale doczytalam ze u ciezarnych tkak jest dla nich inne normy powinny byc bo zwieksza sie ilosc krwi i ulegaja niektore skladniki rozrzedzeniu, jutro wizyta moze juz sie dowiem na 100% kto tam siedzi 
Podziel się: