reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Ja też chyba na marcówki nie wejdę, bo na innych wątkach już się zżyłam. Po co to mnożyć? Do jednego wątku próbowałam się dopasować i nie wychodzi, ja tam wole stare śmieci i was moje kochane :) Kciuki za następny tydzien &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ja mam to samo , podczytuje styczniowki, bo DOTKA tam jest, ale pisac mi sie nie chce o pierdołach, za duzo ich tam jest. A jak chce cos wiedziec to podczytam je i juz ;-). Na poczatku objawy czytałam jakie maja, teraz sa nudy, pod koniec znow zrobi sie ciekawie :-)

Heja

Ja tez wrocilam z wypadu wekendowego.
Aga wow super,gratki,a co dostaniesz?
Martusia pod namiot,to jeszcze ktos tak jezdzi,a pogoda byla,bo u mnie non stop leje.
Amalfi docia zjola jak tam ciezaróweczki nasze?

Ide lulu dobranocka.

hej laski, i znow trzeba bylo wstac przed 6 buuu
zaraz lece do labolatorium na morfologie, musze hemoglobine zbadac przed wizyta bo mialam za niska i zelazo jem
Milego dnia!

koralikowa ano jezdza tak jeszcze ludzie Musze przyznac ze dosc sporo ludzi bylo pod namiotami :) a to przeciez duzo tansze niz wynajmowanie pokoi :)

Martusia no i super,powiem ci ze ja od małego pod namiot jezdzilam,ale teraz nikt by ze mna nie pojechal-takie to teraz wygodnie tylko chca,a ja uwielbialam namioty.

reklama
Morfologia sie poprawila tzn hemoglobina podskoczyla do 13 :D jupiiii ale neutrofile i limfocyty poza norma ale doczytalam ze u ciezarnych tkak jest dla nich inne normy powinny byc bo zwieksza sie ilosc krwi i ulegaja niektore skladniki rozrzedzeniu, jutro wizyta moze juz sie dowiem na 100% kto tam siedzi :D

Do góry