reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
amalfi nie masz co żałowac pogoda do dupyyy
Koralikowa
nom niby maja byc ładne pogody u nas w przysżłym tygodniu--zoabczymy....
Hej, hej!
Objaw jedyny powrócił
Wizyta jutro a dzisiaj odbieram wynik progesteronu.
Wczoraj byłam zawieźć papiery do Opola i dlatego mnie nie było na bb.
Wczoraj jechałam do tego Opola razem ze swoją psiapsiółką i ona powiedziała mi, że strasznie się cieszy z tego, że jestem w ciąży, ale że ona nie chciała by być na moim miejscu, bo mam przesrane przez kolejne 15 lat i roztoczyła mi wizję czarnej przyszłości ze zrzędzącym mężem i mną zalataną i zapracowaną przez resztę życia
. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie. Młodego jakoś odchowałam i owszem ciężko czasem bywało ale bez przesady.
Buziaki
Objaw jedyny powrócił
Wczoraj byłam zawieźć papiery do Opola i dlatego mnie nie było na bb.
Wczoraj jechałam do tego Opola razem ze swoją psiapsiółką i ona powiedziała mi, że strasznie się cieszy z tego, że jestem w ciąży, ale że ona nie chciała by być na moim miejscu, bo mam przesrane przez kolejne 15 lat i roztoczyła mi wizję czarnej przyszłości ze zrzędzącym mężem i mną zalataną i zapracowaną przez resztę życia

Buziaki
Koralikowa
hejaa
ee tam zjola bez przesady,,czekalas dlugo,,wiec nie ebdziesz sie tym zyciem meczyla,,tlyko cieszyła...
Ja bylam na chirurgi,,ale nic nie mam....
ee tam zjola bez przesady,,czekalas dlugo,,wiec nie ebdziesz sie tym zyciem meczyla,,tlyko cieszyła...
Ja bylam na chirurgi,,ale nic nie mam....
Koralikowa - no mnie się też tak wydaje, zwłaszcza że my zdroworozsądkowi jesteśmy i nie straszne nam podróże o korzystanie z życia z maluchem. Młody też tak był chowany, ja miał 9 miesięcy to pojechaliśmy z przyczepą na mazury na miesiąc 
M już mówi, ze w górki będziemy chodzić a on malucha w nosidle będzie nosił
Tylko jak się na motórek wybierzemy, to babci srajdkę podrzucimy na początku 
M już mówi, ze w górki będziemy chodzić a on malucha w nosidle będzie nosił
Koralikowa
zjola no i supoerrr....wy bedziecie sie cieszyc a nie meczyc z maluszkiem
))
amalfi nie pisałam???? hmmm boli mnie brzuch tzn nadbrzusze od ponad tygodnia bez przerwy,,tak cmi,mecyz mnie to i bylam u lekarza dal skeirowanie na chiirurgie,,ale nic nie mam,,mam isc do gina
amalfi nie pisałam???? hmmm boli mnie brzuch tzn nadbrzusze od ponad tygodnia bez przerwy,,tak cmi,mecyz mnie to i bylam u lekarza dal skeirowanie na chiirurgie,,ale nic nie mam,,mam isc do gina

reklama
Amalfi - ta moja koleżanka nie ma dzieci i 38 lat. Jej mąż jakos nie ciśnie tematu. Ona strasznie boi się lekarzy i mówi, że nie wyobraża sobie tylu badań i zabiegów. Mnie się wydaje, że albo ona nie ma potrzeby posiadania dzieci albo po prostu zazdrości, bo nie może ich mieć. Ja wiem, że mój M jest w 7-mym niebie i to mnie cieszy a młody stwierdził, że on będzie robił za baby sitter 

Podziel się: