reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

ATYDE ładny hafcik, ja tego nie umiem niestety
DOTKA, KORALIKOWA ja tez chcialam w tym roku nad morze polskie i doopa, musze tu siedziec :-(
ZJOLA i jak tam? Objawy masz ? A kiedy Ty masz ta wizyte?

reklama
Teraz tak, ale wczesniej byla pogoda ładna i w przyszlym tyg chyba tez bedzie juz, ogladałam dlugoterminowa, wiec upały na pewno wroca w koncu

Hej, hej!

Objaw jedyny powrócił :) Wizyta jutro a dzisiaj odbieram wynik progesteronu.
Wczoraj byłam zawieźć papiery do Opola i dlatego mnie nie było na bb.
Wczoraj jechałam do tego Opola razem ze swoją psiapsiółką i ona powiedziała mi, że strasznie się cieszy z tego, że jestem w ciąży, ale że ona nie chciała by być na moim miejscu, bo mam przesrane przez kolejne 15 lat i roztoczyła mi wizję czarnej przyszłości ze zrzędzącym mężem i mną zalataną i zapracowaną przez resztę życia :szok:. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie. Młodego jakoś odchowałam i owszem ciężko czasem bywało ale bez przesady.

Buziaki :)

hejaa

ee tam zjola bez przesady,,czekalas dlugo,,wiec nie ebdziesz sie tym zyciem meczyla,,tlyko cieszyła...

Ja bylam na chirurgi,,ale nic nie mam....

Koralikowa - no mnie się też tak wydaje, zwłaszcza że my zdroworozsądkowi jesteśmy i nie straszne nam podróże o korzystanie z życia z maluchem. Młody też tak był chowany, ja miał 9 miesięcy to pojechaliśmy z przyczepą na mazury na miesiąc :)
M już mówi, ze w górki będziemy chodzić a on malucha w nosidle będzie nosił :) Tylko jak się na motórek wybierzemy, to babci srajdkę podrzucimy na początku :)

ZJOLA a pomyśl ile kobiet własciwie par chcialoby byc na Twoim miejscu i prezz kolejne 15lat przesrane. Ja tam sie ciesze z tego faktu i bede sie cieszyc kazdym dniem.
KORALIKOWA jak to na chirurgii, po co?

zjola no i supoerrr....wy bedziecie sie cieszyc a nie meczyc z maluszkiem:)))
amalfi nie pisałam???? hmmm boli mnie brzuch tzn nadbrzusze od ponad tygodnia bez przerwy,,tak cmi,mecyz mnie to i bylam u lekarza dal skeirowanie na chiirurgie,,ale nic nie mam,,mam isc do gina:eek:

reklama
Amalfi - ta moja koleżanka nie ma dzieci i 38 lat. Jej mąż jakos nie ciśnie tematu. Ona strasznie boi się lekarzy i mówi, że nie wyobraża sobie tylu badań i zabiegów. Mnie się wydaje, że albo ona nie ma potrzeby posiadania dzieci albo po prostu zazdrości, bo nie może ich mieć. Ja wiem, że mój M jest w 7-mym niebie i to mnie cieszy a młody stwierdził, że on będzie robił za baby sitter :-D

Do góry