reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Oto jestem.
W kwesti drugiego bejbika. MIeliśmy w tym roku podjąć "działania" jak tylko skończę pewien projekt w pracy, żebym w miarę spokój miała. Od przyszłego tyg. rusza u nas kurs języka finansowany ze środków unijnych. Będzie trwać do października 2013. Kończy się egzaminem europejskim. Jak się zacznie trzeba go skończyć. Ważne saobecności. Szkoda byłoby nie skorzystać... Ale jak ja wytrzymam czekać kolejne 1,5 roku? Boję się, ze im dłużej będziemy zwlekać, to później mogą być jakieś problemy z zajściem. Zaczynam schizować, ale u mnie nic nie może być normalnie...

reklama
Kamea zawsze bedzie jakies "ale". Sama wiesz ze dziecko jest najwazniejsze bo masz juz jedno. Jesli daloby sie pogodzic jedno z drugim to bym sprobowala na pewno ;) musisz postapic zgodnie ze swoim sumieniem kochana

Fifka super maluch wyglada!

Melduję się :)

Wczoraj odebrałam wynik progesteronu 25,83. Z norm tam podanych wynika, że raczej jest w porządku, bo I trymestr od 11,13 do 90.

Proszę o kciuki za wizytę, którą mam dzisiaj o 19.30.

Pozdrowionka

Witajcie dziewczyny.
Zjola kciuki zaciśnięte!!!!!
Dotka masz rację, zawsze jest jakies "ale".. Musze pokombinowac jak to później pogodzić, ale nie chce czekać,aż 1.5 roku. Najgorzej jest z obecnościami na zajeciach, bo jak pojawią się jakieś komplikację i wyskoczy mi chorobowe to kapica, bo muszę mieć 75% obecności. No nic, najwyżej będe pisać pisma o rezygnację. Ale czekać tyle nie będę. Widzę, że Krzysiowi przykro sie zrobiło, ze znowu trzeba by było tyle czekać. Nawet Kubusiowi wczoraj powiedział :"Kubusiu, braciszka to chyba będziesz miał dopiero jak do szkoły pójdziesz" :(

Właśnie szef nas podniósł na duchu... straszy, że ida cięzkie czasy w firmie, że aż sam jest wkurzony...i niebawem sami się przekonamy o czym mówi... czyli lfe is beautyfoul... A... za przeproszeniem srać ich wszystkich!

KAMEA to do dzieła, ja bym robila dzidzie, bo to czasem nie jest takie łatwe, nawet jesli juz masz jedno

reklama
kamea wlasnie dziewcyzny dobrze mowia...
amalfi tez,,,
wiec bierz starego i do dziela:tak:

ide sprzatac,bo bede miala gosci dzisiaj od 13 do 22...

Do góry