reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
zjolus heee
Martusia85
zjolka zjolka będzie dobrze!
Docia- wspaniałego urlopu! Dziś się pogoda nawet zrobiła-u nas cieplutko było...
Jutro idę ostatni dzień do obecnej pracy a od środy zaczynam w nowej placówce-ja to się nalatam po tych urzędach... hehe
Docia- wspaniałego urlopu! Dziś się pogoda nawet zrobiła-u nas cieplutko było...
Jutro idę ostatni dzień do obecnej pracy a od środy zaczynam w nowej placówce-ja to się nalatam po tych urzędach... hehe
Koralikowa
Martusia awansowalas czy jak?
Dobranoc do juterka
Dobranoc do juterka
emalia82
A co tu taka cisza dzisiaj? Wczoraj o jedzonku a dzisiaj nic???
A ja sobie dzisiaj jeszcze dwa testy na zaś kupiłam
Nie wiem ile wytrzymam , ale planuje zrobić w weekend.
Kochane co u Was?

A ja sobie dzisiaj jeszcze dwa testy na zaś kupiłam
Kochane co u Was?
Koralikowa
Emalia objadly sie i leza.
Zjolus kochana bedzie git.
Amalfi co tam?
Docia wyjechana...
Martusia dzisiaj bylas w nowej pracy czy jutro idziesz-czekamy na relacje.
Atyde jestes.
A ja dzisiaj bylam nad morzem i jutro tez jade,a
le do drugiej miejscowosci.
Emalia to kiedy masz dostac @? Jak dlugie masz cykle?
Czekaj wytrwale do wekendu,a my z toba.
Zjolus kochana bedzie git.
Amalfi co tam?
Docia wyjechana...
Martusia dzisiaj bylas w nowej pracy czy jutro idziesz-czekamy na relacje.
Atyde jestes.
A ja dzisiaj bylam nad morzem i jutro tez jade,a
le do drugiej miejscowosci.
Emalia to kiedy masz dostac @? Jak dlugie masz cykle?
Czekaj wytrwale do wekendu,a my z toba.
emalia82
Witam pierwsza z rana 
Koraliczku- cykle mam mniej więcej 28 dni ( wypada w niedzielę). Nie wiem co to będzie , bo brałam ostatnio dwie paczki tabsów , bo miałam torbiel na jajniku i dzięki nim sie wchłonął. Coś mi się zaczyna wydawać ,że w tym cyklu będzie porażka :-( A gdzie ty kochana mieszkasz ,że masz tak blisko do morza? Pozazdrościć

Koraliczku- cykle mam mniej więcej 28 dni ( wypada w niedzielę). Nie wiem co to będzie , bo brałam ostatnio dwie paczki tabsów , bo miałam torbiel na jajniku i dzięki nim sie wchłonął. Coś mi się zaczyna wydawać ,że w tym cyklu będzie porażka :-( A gdzie ty kochana mieszkasz ,że masz tak blisko do morza? Pozazdrościć

Koralikowa
emalia to czekamy do niedzieli,,obadamy,,juz niedlugo...
a ja z poomorskiegooo jestem..
a ja z poomorskiegooo jestem..
amalfi
KORALIKOWA u mnie bez zmian, zakupilam pierwsze ciązowki, ale czuje, ze niedlugo sie w nie nie zmieszcze ;-)
EMALIA zaciskam kciuki wiec &&&&&&
ZJOLA gdzie Ty jestes?
Chcialabym juz poznac płeć i robic ciuszki dla mojej dzidzi, a tymczasem wydziergałam taki malutki kapelutek, ale pewnie mnie sie nie przyda, bo czuje , ze to chlopiec. A dzis zaczelam sweterek, ale zrobie taki skromny, bez zdobień, to bedzie pasował dla obu płci
Zobacz załącznik 485801
EMALIA zaciskam kciuki wiec &&&&&&
ZJOLA gdzie Ty jestes?
Chcialabym juz poznac płeć i robic ciuszki dla mojej dzidzi, a tymczasem wydziergałam taki malutki kapelutek, ale pewnie mnie sie nie przyda, bo czuje , ze to chlopiec. A dzis zaczelam sweterek, ale zrobie taki skromny, bez zdobień, to bedzie pasował dla obu płci
Zobacz załącznik 485801
reklama
Atyde85
Amalfii, śliczności ta czapeczka, jak tam brzuszek już widać ?
Hej ja jestem na chwilę. Teraz koleżanka z pracy ma urlop więc mam dużo zastępstw. Ja idę na urlopik od 6 do 19 sierpnia. Ja w pon. wt. i śr. wzięłam clo i zobaczymy co z tego będzie. Raczej się nie nastawiam, że się uda, bo to by było zbyt łatwe i piękne :-(
Hej ja jestem na chwilę. Teraz koleżanka z pracy ma urlop więc mam dużo zastępstw. Ja idę na urlopik od 6 do 19 sierpnia. Ja w pon. wt. i śr. wzięłam clo i zobaczymy co z tego będzie. Raczej się nie nastawiam, że się uda, bo to by było zbyt łatwe i piękne :-(
Podziel się: